Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ Programozás folytatásában...

C++ Programozás folytatásában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arról lenne szó hogy megalapoztam amennyire tudtam a tudásom! Amit eddig tudok azt 100%-ban tudom!! De nem tudok tovább lépni. Ilyeneket tudok: Számológép ami menüt ajánl fel, átlagszámító program, kerület terület számító, megadok egy változót pl a aminek 12 értéket adom és ha nem jó akkor egy else ággal kiír valamit. Idáig jutottam. Mondanátok oldalt ahol tovább tanulhatnék?? Google-ba nem találtam többet :SS Csak nagyon nehéz feladatokat. 8. os vagyok.

Előre is köszi :))

2012. febr. 22. 19:16
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy C#-ben van-e de c++ ban biztos hogy így van!
2012. febr. 23. 14:03
 22/30 iostream ***** válasza:
No, ez a cout ismeretének kb 3%-a. De a kérdés az volt, hogy MICSODA a cout, nem az, hogy mire való.
2012. febr. 23. 14:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Az std::cout az egy függvényhívás.
2012. febr. 24. 14:02
 24/30 iostream ***** válasza:
Nem nyert. A függvényhívásoknak ilyen az alakja: függvénynév(argumentumlista)
2012. febr. 24. 14:05
 25/30 anonim ***** válasza:

iostream nép nevelsz? :)

Segítség mindenkinek: [link]

(Bocsi, hogy lelőttem a választ. :) )

2012. febr. 24. 18:01
 26/30 anonim ***** válasza:
std a standard i/o, cout-al a standard outputra másolsz adatot, cin-el beolvasol a standard inputról.
2012. febr. 24. 19:25
 27/30 iostream ***** válasza:

"std a standard i/o, cout-al a standard outputra másolsz adatot, cin-el beolvasol a standard inputról."

Az std egy névtér, és ismét nem azt mondod, hogy mi az a cout, hanem hogy mire való.

2012. febr. 24. 20:53
 28/30 anonim ***** válasza:
cout egy osztály :) erre gondoltál? ez elég egyértelmű szerintem, nem is kell mondani
2012. febr. 24. 20:56
 29/30 iostream ***** válasza:
Nem osztály. Osztály pl a vector. A cout egy objektum, ez onnan is látszik, hogy szerepel operandusként a << operátorban.
2012. febr. 24. 21:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Segítek neked szívesen, írj PM et, MSN SKYPE vagy stb.
2012. márc. 2. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!