C++ Programozás folytatásában segítene valaki?
Sziasztok
Arról lenne szó hogy megalapoztam amennyire tudtam a tudásom! Amit eddig tudok azt 100%-ban tudom!! De nem tudok tovább lépni. Ilyeneket tudok: Számológép ami menüt ajánl fel, átlagszámító program, kerület terület számító, megadok egy változót pl a aminek 12 értéket adom és ha nem jó akkor egy else ággal kiír valamit. Idáig jutottam. Mondanátok oldalt ahol tovább tanulhatnék?? Google-ba nem találtam többet :SS Csak nagyon nehéz feladatokat. 8. os vagyok.
Előre is köszi :))
Könyvből tanulj ne a netről.
Le merem fogadni,hogy azt sem tudod,hogyan működik a hello world program.
Szerintem csak magolsz.
Könyvből tanulj.
Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt című könyvből.
Ha lefogadtad akkor buktad :D
Teljes mértékben MINDENT el tudok magyarázni azokban amiket eddig megtanultam... Tudom nagyon jól hogy működik. Nem magolok mert tudom hogy mit miért kell.
Bocsi de te csak magolsz .
De nem tudnád részletezni amit begyakoroltál.
Tanulj a 24 órás könyvből legelejétől és jó lesz.
A programozás nem csak abból áll, hogy ismersz pá algoritmust, meg meg tudsz írni 1-2 programot.
Ez jó, hogy eddig eljutottál, de tényleg szerezz be valami könyvet és olvasd végig figyelmesen, esetleg több könyvet is.
Illetve nem akarom letörni a lelkesedésed, de kicsit azért vegyél vissza a 100% hangoztatásából. Ha ennyire menne, akkor nem itt kéredzenél, hogy hogyan tovább.
Esetleg keress összetettebb problémákat és próbálj azokra valamilyen programot írni. Amiket felsoroltál, azoknak a megvalósítása egyiknek sem tart tovább 2-3 percnél. (Fél kézzel.)
De értsd félre, szép eredmény, de koránt sem 100% még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!