Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ Programozás folytatásában...

C++ Programozás folytatásában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arról lenne szó hogy megalapoztam amennyire tudtam a tudásom! Amit eddig tudok azt 100%-ban tudom!! De nem tudok tovább lépni. Ilyeneket tudok: Számológép ami menüt ajánl fel, átlagszámító program, kerület terület számító, megadok egy változót pl a aminek 12 értéket adom és ha nem jó akkor egy else ággal kiír valamit. Idáig jutottam. Mondanátok oldalt ahol tovább tanulhatnék?? Google-ba nem találtam többet :SS Csak nagyon nehéz feladatokat. 8. os vagyok.

Előre is köszi :))

2012. febr. 22. 19:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Könyvből tanulj ne a netről.

Le merem fogadni,hogy azt sem tudod,hogyan működik a hello world program.

Szerintem csak magolsz.

Könyvből tanulj.

Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt című könyvből.

2012. febr. 22. 19:19
 2/30 A kérdező kommentje:

Ha lefogadtad akkor buktad :D

Teljes mértékben MINDENT el tudok magyarázni azokban amiket eddig megtanultam... Tudom nagyon jól hogy működik. Nem magolok mert tudom hogy mit miért kell.

2012. febr. 22. 19:23
 3/30 anonim ***** válasza:
Tudsz tömböt csinálni? Ciklust? Ezek nagyon alap tudásba tartoznak.
2012. febr. 22. 19:43
 4/30 anonim ***** válasza:
Ez mi egy include parancs előtt:ez # mit csinál?
2012. febr. 22. 19:46
 5/30 anonim ***** válasza:
Le merem fogadni,hogy most keresel rá a neten.
2012. febr. 22. 19:46
 6/30 delusion ***** válasza:
Nem kötözködésképp, de ha "100%-ban tudnád" ezeket, akkor nem lenne ilyen problémád, mert tudnád azt is, hogy számos C++ könyv íródott, és számos létezik e-bookként...
2012. febr. 22. 19:47
 7/30 anonim ***** válasza:

Bocsi de te csak magolsz .

De nem tudnád részletezni amit begyakoroltál.

Tanulj a 24 órás könyvből legelejétől és jó lesz.

2012. febr. 22. 19:51
 8/30 anonim ***** válasza:

A programozás nem csak abból áll, hogy ismersz pá algoritmust, meg meg tudsz írni 1-2 programot.

Ez jó, hogy eddig eljutottál, de tényleg szerezz be valami könyvet és olvasd végig figyelmesen, esetleg több könyvet is.

Illetve nem akarom letörni a lelkesedésed, de kicsit azért vegyél vissza a 100% hangoztatásából. Ha ennyire menne, akkor nem itt kéredzenél, hogy hogyan tovább.

Esetleg keress összetettebb problémákat és próbálj azokra valamilyen programot írni. Amiket felsoroltál, azoknak a megvalósítása egyiknek sem tart tovább 2-3 percnél. (Fél kézzel.)

De értsd félre, szép eredmény, de koránt sem 100% még.

2012. febr. 22. 20:06
 9/30 A kérdező kommentje:
... #-az az előfeldolgozónak,előfordítónak küld üzenetet és ami a #-után van a programunkban az fogja észlelni. Ami a #-előtt van az a program céljából mindegy. A problémám annyi hogy idáig könnyen eljutottam néztem videókat és meg is értettem. De most eljutottam odáig hogy már magyar videókat nem nagyon találok angol tudásom pedig hiányos.A 24 órás könyvet olvasom és próbálom értelmezni.
2012. febr. 22. 20:19
 10/30 A kérdező kommentje:
Tudom! De gondolom egyikőtök sem úgy kezdte hogy egyből programokat írt.. És én NEM AZT JELENTETTEM KI hogy 100%-ban tudok programozni hanem azt hogy, amit eddig tudok azt tényleg tudom és értem is és nem magolok.
2012. febr. 22. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!