Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ Programozás folytatásában...

C++ Programozás folytatásában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arról lenne szó hogy megalapoztam amennyire tudtam a tudásom! Amit eddig tudok azt 100%-ban tudom!! De nem tudok tovább lépni. Ilyeneket tudok: Számológép ami menüt ajánl fel, átlagszámító program, kerület terület számító, megadok egy változót pl a aminek 12 értéket adom és ha nem jó akkor egy else ággal kiír valamit. Idáig jutottam. Mondanátok oldalt ahol tovább tanulhatnék?? Google-ba nem találtam többet :SS Csak nagyon nehéz feladatokat. 8. os vagyok.

Előre is köszi :))

2012. febr. 22. 19:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Tudod mi azaz előfordító?
2012. febr. 22. 20:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Igen. Ez egy speciális programi ami a tényleges fordítás előtt lefut.Ez a program felel a fordítás lehetővé tételéhez . Fájlok kezelésére, szimbólumok-ért felelős.
2012. febr. 22. 20:32
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kíváncsi voltam google 1. találat ( wikipédia ):

Idézem:

"

...speciális program. Az előfordító felel más forrásfájlok kezeléséért, felhasználható szimbólumok...

a feltételes fordítás lehetővé tételéért

"

Természetesen mindannyian örülünk, hogy informálódsz.

2012. febr. 22. 20:37
 14/30 A kérdező kommentje:
De úr isten..Mit gondolsz ember? Hogy majd én egy saját definícióval fogom meghatározni??? Vagy mit? Egyébként ha beírod youtobe-ba hogy c++ programozás akkor kapsz kb 15db magyart.. És amelyiknek az a neve hogy c++ programozás 1 az mind így kezdődik hogy elmagyarázza hogy mit miért kell.... ÉN EZT A PROGRAMOZÁST MEG AKAROM TANULNI NEM ÉRDEKEM AZ HOGY KINÉZZEM VALAHONNAN.. EZ OLYAN MINTHA SZORZÓTÁBLÁT TANULNÁL DE NEM TUDNÁD ÉS PUSKA LENNE NÁLAD DOLGOZATNÁL. ÉRTELMETLEN MERT ATTÓL MÉG TE NEM TUDOD.. ÉS ÉN SEM LESTEM KI MERT ATTÓL NEM FOGOM TUDNI...
2012. febr. 22. 20:44
 15/30 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy sikerült kimásolnod a wikipédiából.
2012. febr. 22. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
55%

Tervmintákat tanulj és párhuzamos programozást.

Ezután próbáld kisebb részekre bontani a nehéz feladatokat, és akkor könnyebb lesz.

2012. febr. 23. 10:35
 17/30 iostream ***** válasza:
Tessék, egy kérdés. Mi az a cout? 100%-ban.
2012. febr. 23. 11:38
 18/30 A kérdező kommentje:
A cout-al lehet a képernyőre kiírni valamit. Ha a programunk elejébe az using namespaces std;-t belerakjuk akkor elég a cout <<-ot írni. De ha a program elejében nincs benne az using namespace std;-akkor így néz ki: std::cout <<
2012. febr. 23. 13:20
 19/30 anonim ***** válasza:

Azta, te profi vagy!

Leborulok előtted.

2012. febr. 23. 13:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Amúgy using nem C# ban van?
2012. febr. 23. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!