Nagyon kezdő vagyok programozás terén. Hogyan kezdjek neki?
Úr isten, 29 programozási nyelvet ismersz?
Na és?
Attól még nem fogsz jobban programozni... (Már nem azért, de egy igazi programozó BÁRMILYEN nyelven tud dolgozni, csak kell a nyelv doksija hozzá és 0 ismerettel mehet a menet.)
Remélem véletlenül sem vagy az a "pcmanus" néven futó 16 éves Lengyel Bence nevezetű Jánoshalmai srác, aki elég sok fórumon és oldalon csak ég a hülyesége miatt... Mert a leírásaidból sokkal inkább erre hajazol, mint egy programozóra.
iostream garantálom, hogy jobban érti a szakmát mint te.
Rengeteg helyen (engem megelőzve) korrekt, pontos válaszokat adott már. Tőled még ilyet nem nagyon láttam...
Hidd el, hülyeségeket írsz, ez van...
Névtelenül írogatni azt tudsz. Felhasználónevet már nem mersz előhozni. És azt sem tudom hol van az a Jánoshalom. Mint írtam, nem magyar származású vagyok. És egy jó programozó nem tud minden nyelvben programozni, csak kell a doksi hozzá. Nem az a jó programozó aki használni tudja a nyelvet, hanem aki ismeri. Hiába tudod egy dokumentum elolvasása után összerakni a programot a nyelvben, ha nem ismered a további lehetőségeket a nyelvben, hiszen minden programnál egyedi felépítés kell, és akár (ha hiszed, ha nem) a szintaxis is megváltozhat egy adott nyelven belül, a projekttől függően. És én nem vagyok programozó?
Hogy is szólnak a mondások?: "Amit elérünk, az határozza meg kik vagyunk!"-Buddha "A tudó ember múltja, megmutatja tapasztalata mértékét"-George Simon OHM
Ajánlom figyelmedbe a 2.-at. Nem vagyok jó programozó? Tekints vissza kérlek, hogy miket programoztam, és mire kértek fel. Ez megmutatja mennyire értek hozzá vagy sem.
Na jó, az itteni hozzászólásoddal végképp leírtad magad nálam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Mondhatod te magad akárkinek, bilibe lóg a kezed, inkább álmodozol...
(Hmm, hogy felkapta valaki a vizet, csak nem találtam el ki is vagy?)
pcmanus, ezt hagyd abba, ez már tényleg nagyon fáj:'D
ezért egy ötvenes ipse nem így viselkedik (33 év programozásból visszakövetkeztetve).
ui.: jánoshalma közelében lakom.
Jó. Forduljunk vissza a kezdetekhez. Kérdező! Ha már megtanultál 1-et 2-t abból amit mondtam, akkor próbáld ki ezt:
Még csak béta verzió, de máris sokan jelentik, hogy mókás, és hasznos. Könnyen lehet vele tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!