Az gáz, ha rossz a memóriám?
Figyelt kérdés
Javaban programozok hobbi szinten, emellett még a webfejlesztés érdekel és lehet, hogy pár év múlva szeretnék ilyenfajta területen dolgozni.
A problémám, az esetek 80%90%-ban referencia anyagért kell nyúlnom. Szinte bármit le tudok programozni (saját tudásomhoz mérten) - szinte azonnal átlátom, hogy hogyan épüljön fel a program, megfelelő algoritmusokat is hamar kiválasztom, viszont mikor kódolásra kerül a sor akkor minden hülyeségnek utána kell néznem ami lassítja a programírást.
A legegyszerűbbeken kívűl( hogyan példányosítsak, vagy hogy kell leírni a System.out.println-t )szinte mindenhez súgót kell használnom. például vagy 200szor írtam már ki fájlba dolgokat , de még mindig meg kell néznem , hogy konkrétan milyen szintaktikával kell.
2012. jan. 30. 20:04
2/3 anonim válasza:
Ha egy nyelvben nagyon sokat programozol, akkor egy idő után megtanulod. Ha gyakran cserélgeted a nyelveket vagy nem programozol olyan gyakran akkor ez sajna így megy. Én jellemzően a korábban megírt kódjaimból szoktam "puskázni".
3/3 anonim válasza:
Egy komoly programozónál ez elég gázos, de hobbi szinten, vagy ha kisebb projektekben veszel részt, nem akkora probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!