Nagyon rossz a memóriám, figyelmetlen vagyok, mit tegyek?
Próbálok precízebb lenni, de mindig mindent elfelejtek. Élményeket, néha nem tudom, hova rakok dolgokat. Mitől lehet?
22L
Jegyzetfüzet megvolt.:) Nincs valami zöldség, gyümölcs, étel, bármi, amitől kicsit talán élénkebb lehet?
Második ezt nem értem, de ha csak viccelsz, akkor örülök, hogy jobb kedved lett a bajomtól.:) :D
Nem a bajodtól lett Másodiknak jó kedve.. :D Csak egy számítógépes dologra asszociált. :)
Nem vagy kétkezes?
Mert én az vagyok. Állítólag az hátrányokat okoz. Nos, én egyes alapdolgok megjegyzésére nem vagyok képes (pl. kaják nevei). Nincs névmemóriám, de nekem végképp. És én is feledékeny vagyok. Az élményeket se jegyzem meg általában, pl. egy táborra egy év múlva alig-alig emlékszem.
Nekem lehet, hogy ez a hátrányom a kétkezességem miatt.
figyelmetlen vagy?-figyelj oda
rossza memoriad?szedj valami serkentot,de lehet hogy csak nem vagy kipihent,en javasolnam hogy este 11ig fekudj le es aludj ameddig lehet..probalj jegyzeteket kesziteni..cetliket ragasztani a hutore, stb..
Az egyik ok amire gondolok: Sokszor nem az a probléma hogy az ember elfelejt ezt-azt, hanem az hogy valójában meg sem jegyezte rendesen. A tanulás/összpontosítás hatékonyságán kell fejleszteni.
A másik a táplálkozásban keresendő. A helyes táplálkozás rengeteg gondot megold, sőt, sok elő sem jön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!