A rossz memóriám lehet összefüggésben a melankólikus lelki állapotommal?
lehet. én is könnyebben felejtek, rémes rövidtávú memóriám van, ha magam alatt vagyok. tapasztalat.
ilyenkor az ember eleve "összébb húzódik", kevésbé érdekli a külvilág - szóval nem is tartja érdemesnek az agya megjegyezni, mi történik. én rendre elfelejtem, bezártam-e kulcsra az ajtót/lekapcsoltam-e a villanyt 5 másodperccel azelőtt...
Köszi, ez kicsit megnyugtatott!
Szegény barátom mindig megbántom, mert mond valamit, aztán meg nem is emlékszem rá.. ilyenkor mindig azt vágja a fejemhez, hogy nem figyelek rá.. pedig figyelek, és ő is tudja, hogy nem tehetek arról, hogy minden elfelejtek!
Milyen vitaminokat lehetne erre szedni?
Igen.
Valószínűleg nem melankóliáról van itt szó, hanem depresszióról. Abban pl. kifejezett a memória-probléma, mert hogyan is tudnál megjegyezni bármit is a külvilágból, amikor a belsőd foglalkoztat?
# 8/8
Ebben az esetben mit tehet az illető?CSak mert nekem is van ilyen bajom és közeleg a vizsgaidőszak.Totál nem tudok koncentrálni :(
Van remény!
Szerintem a Dianetika könyvet olvasd el vagy nézd meg a dvd-t és megtalálod a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!