Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek a hackerek milyen...

Szerintetek a hackerek milyen programozási nyelvet használnak?

Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki írná hogy biztos az akarok lenni meg ilyenek azzal közlöm, hogy nem csak kíváncsi vagyok.....
2012. jan. 22. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azt tőlük kell megkérdezni. Egyébként figyelembe véve h. a legtöbb a honlapok sebezhetőségét használja ki:

-HTML / CSS (nem programnyelv)

-PHP

-JavaScript

-SQL ( nagyon fontos )

stb...

2012. jan. 22. 09:49
 2/12 iostream ***** válasza:
Amilyen épp akarnak. A hackelés nem programozásból áll, lehet hackelni anélkül, hogy programoznál (persze nem életszerű, nyílván az a program a legjobb, amit magadnak írsz).
2012. jan. 22. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Valamilyen scriptnyelvet biztosan használnak. E mellé még társul a C és a C++, esetleg Python. Webes nyelveket is (php, html/CSS (leírónyelvek)), talán Assemblyt is néha.

Ez attól függ milyen "szakterületen" vannak. De a C és a script (pl. Perl) szinte kötelező.

2012. jan. 22. 10:11
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Most a hackerekre gondolsz vagy a crackerekre mert a kettő nagyon nem ugyanaz. ;)
2012. jan. 22. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:

"Még mielőtt valaki írná hogy biztos az akarok lenni meg ilyenek azzal közlöm, hogy nem csak kíváncsi vagyok....."

Én meg azt írom hogy legyél hacker nyugodtan nincs ebbe semmi rossz, a szó pozitív értelmébe lévő hacker-re értettem, nem a fekete kalapos hackerre gondoltam.

Hozzá nem értők szemébe és hétköznapi szóhasználatba és a tudatlan sajtónak köszönhetően hacker szót keverik crackerrel, nem hozzáértő internetes bűnözővel, fekete kalapos hacker-ekkel stb.

A szó eredeti jelentésében olyan szakembert jelent aki a szakmáját lelkesedésből (is) csinálja és az átlag szakembertől kimagasló szaktudással rendelkezik szakmája iránt.

Leírás:

[link]

@09:49

Az SQL nem programozási nyelv.

2012. jan. 22. 14:41
 6/12 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy alapból a hacker nem jelent semmi rosszat.... :D

És lenne még egy kérdésem: eléggé belemerültem a C++ tanulásába, mostanság az egy keresett nyelv, szóval sokan keresnek olyan embert aki tud C++ programozást?

2012. jan. 22. 21:45
 7/12 iostream ***** válasza:
Igen. Sok cég elsősorban.
2012. jan. 22. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Bár hackerkedéssel nem foglalkoztam soha, sztem az Assembly elég fontos, bár az gyakorlatilag mindenhez.
2012. jan. 23. 19:58
 9/12 iostream ***** válasza:
68%
Mesélj, mennyire fontos az assembly mondjuk weboldalak írásához?
2012. jan. 23. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Oké, a megfogalmazásom egy kicsit pongyola volt, nem fontost kellett volna írnom hanem hasznost. Az Assembly-ben elkészített programok általában gyorsabbak és kisebbek mint más nyelvek által előállított kód.
2012. jan. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!