Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Programozási hiba. Miért...

Programozási hiba. Miért csinálja ezt velem a win xp telepítés közben? Hibát talál mindig.

Figyelt kérdés

Egy üres winyóra szeretném telepíteni a win xp-t de mikor megformázza utána mindig kiírja hogy a telepítés közben hiba történt ezért a telepítés leáll, próbáljak mindent ellenőrizni stb. Mindent leellenőriztem és jó minden én ezt a gépet úgy raktam össze jó alkatrészekből csak az alaplapot kaptam de a bioszig meg elindul a telepítő csak a formázás után írja ki van amikor már elindul a telepítés a formázás után...

próbáltam win xp, linux, blacpachersel is mindig talál valami hibát.

mit tegyek?

köszi

2012. jan. 22. 08:52
 1/8 A kérdező kommentje:

Adatai:

Ram: 64mb de ha feltelepítene akkor még menne bele 2 128mb-s is

Proc: 633mhz

videokártya: 64 mb

winyó 4,3 gb

stb.

2012. jan. 22. 09:05
 2/8 Jenci ***** válasza:
Szerintem kevés benne a RAM.Ha jól értem 64Mb van a gépben?Rakjál még bele és úgy próbáld ki.
2012. jan. 22. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
te jó ég. Nem írtál el minden szám végéről egy 0-t? Ez valami ősi számítógép. Van egy 8 éves gépem de ennél az is sokkal jobb.
2012. jan. 22. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja igen az kimaradt, hogy nálam maga a Windows mappa 4,3Gb talán ezért nem akar felmenni a gépre.
2012. jan. 22. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 10 évvel ezelőtről, akkor az XP-nek 256 MB volt az ajánlott RAM. 64-en szerintem el sem indul és ott a gond. Ez a gép - már ne haragudj - alkalmatlan az XP-re. Tegyél fel 98-at...
2012. jan. 22. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy tegyél fel valami kisebb linuxot, jobban jársz, mint egy Win98-al.

Az XP-ről pedig tegyél le.

2012. jan. 22. 12:22
 7/8 A kérdező kommentje:
volt benne egy 20 gb winyó és 256+64 mb ram és akkor sem telepít
2012. jan. 22. 12:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Most tettem bele 320mb ramot ennyim van és 6 gb winyót és ezt írja ki:

a rendszer problémát talált ezért leáll

fizikai memóriaÍrtása kész...stop 0x000000D1

mit tegyek vele?

2012. jan. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!