Phpban megírt űrlapban mindig syntax error-t talál de a forráskódban nem találom a hibát legyetek szívesek segíteni?
<?php
if (isset ($_POST['Megrendelő neve']) && isset($_POST['Telefonszáma']) && isset($_POST['Rendezvény Dátuma']) isset ($_POST['Helyszín']) && isset ($_POST['Létszám']) && isset ($_POST['Megjegyzések']))
{
$megrendeloneve = $_POST[' Megrendelő neve '];
$phonenumber = $_POST[' Telefonszám '];
$datum = $_POST[' Rendezvény Dátuma'];
$helyszin = $_POST[' Helyszín '];
$letszam = $_POST[' Létszám '];
$note = $_POST[' Megjegyzések '];
mail ('emailcim@szolgaltato.com', 'Megrendelőlap', "Megrendelőneve: $megrendeloneve Telefonszám: $phonenumber Rendezvény Dáutam: $datum Helyszín: $helyzsin lLétszám: $letszam Megjegyzések: $note " . date('d/m/Y H:i:s')); }
else
{
echo ('Nem toltotted ki az osszes mezot');
}
?>
<?php
$megrendeloneve = $_POST['Megrendelő neve'];
$phonenumber = $_POST['Telefonszám'];
$datum = $_POST['Rendezvény Dátuma'];
$helyszin = $_POST['Helyszín'];
$letszam = $_POST['Létszám'];
$note = $_POST['Megjegyzések'];
if (isset($megrendeloneve) && isset($phonenumber) && isset($datum) isset ($helyszin) && isset ($letszam) && isset (note))
{
mail ('emailcim@szolgaltato.com','Megrendelőlap',"Megrendelő neve: ".$megrendeloneve."\nTelefonszám: ".$phonenumber."\nRendezvény Dátuma: ".$datum."\nHelyszín: ".$helyzsin."\nlLétszám: ".$letszam."\nMegjegyzések:".$note."\n".date('d/m/Y H:i:s'));
echo ('Az adatok helyesek');
}
else
{
echo ('Nem töltötted ki az összes mezőt');
}
?>
Így már lesz egy kis formája is a levélnek.
Az adatok ellenőrzésénél, azért sokkal több dolgot lehetne vizsgálni, így aztán fogsz kapni egy csomó szemetet és hibás mailt.
Egyébként ha ez echo-hoz nem jut el ,akkor az adatok átadásánál kell keresni a problémát. Ha az a gond, akkor a változók értékét írasd ki még az elágazás előtt, és látni fogod, hogy melyikkel van probléma.
Bocs, maradt benne egy hiba, helyesen:
isset($note)
"
if (isset($megrendeloneve) && isset($phonenumber) && isset($datum) isset ($helyszin) && isset ($letszam) && isset (note))
{ "
ebben a sorban hibát talál (kijavítottam amit mondtál)
Már írtam, hogy hibáztam abban a sorban, de akkor leírom a teljes sort:
"
if (isset($megrendeloneve) && isset($phonenumber) && isset($datum) isset ($helyszin) && isset ($letszam) && isset ($note))
{ "
szóval a lényeg:
isset (note) helyett isset ($note)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!