A Google ingyenes weboldakészítöjével be lehet szúrni a weblapomra . Swf flasht?
Ha igen, elmondaná valaki, hogy hogyan? nem értek a html programozáshoz...
köszi
hülye azért nem vagyok:
1 gigabájt online tárhely
Online tárhelyszolgáltatássá alakul a Google Docs, derül ki a hivatalos Google blogból. A népszerű webes irodai csomag már akár 250 megabájtos méretű állományokat is támogat, ez a fejlesztés tette lehetővé, hogy az online tárterületet ne csak szöveges dokumentumok, táblázatok vagy prezentációk, hanem bármilyen nagy méretű állomány tárolására fel lehessen használni. A felhasználók 1 gigabájt tárhelyet kapnak, ahová feltölthetik fájljaikat, amiket aztán bárhonnan, bármikor elérhetnek a böngészőjükön keresztül, és meg is oszthatnak másokkal. Akinek szűkös az 1 gigabájtos tárterület, éves díjért cserébe bővítheti azt, akár 1 terabájtig.
Közben eszembe jutott, hogy valóban van egy Google Sites szolgáltatás ( [link] ). Erről van szó?
Amúgy ennél van a bejegyzés szerkesztésénél az eszköztáron egy HTML feliratú gomb, ezzel lehet befűzni HTML tartalmat. A kérdés, hogy az swf fájl egymagában van meg, vagy egy működő honlapról szedted, esetleg te készítetted?
igen, erröl van szó! :)
az .swf file-t én készítettem.
Megvan a gépemen, meg fel is töltöttem a google tárhelyre.
Hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!