A G-mail hibája, hogy nem jelennek meg a weboldalkiegészítő képek?
Egyszerűen semmi nem jelenik meg a g-mail-nél egy kép se, gombok semmi, belépve is csak szöveg, de képek 0.
Így néz ki nálam: [link]
Google+ is ezt írja: ez a szolgáltatás "jelenleg nem elérhető"...
Napok óta ez van.. Valaki más is tapasztalta ezt??? Vagy csak valami nálam nem stimmel??
Képek megjelnítését engedélyezi a böngészőm.
Próbáltam chromal, firefoxal, IE-vel, operával, safarival.. mindegyiknél ugyanezek a hibák jelentkeznek.. Mi lehet a gond?? Minden más weboldal tökéletes... Router beállításoknál sincs elcseszve semmi..
Most kajak a google bénázott vagy mi az isten lehet a gond???
Gmail és google+ belépve így sincs semmi kép és "ez a funkció jelenleg nem érhető el..." írja. a google+.. rohadt idegesítő, hogy egyszerűen nem tudom normálsian használni mert nem látom a törlés gombot a dőlt betű stb stb.. sorolhatnám reggelig...
kipróbálnám ,ezt egy másik gépről,(pl könyvtár) és ha onnan be tudsz lépni normálisan,akkor te is látnád világosan,hogy a géped nem oké
mert a gmail az nálunk óránként meg van nyitva és jelentem , gond nélkül működik is
igen rájöttem, hogy a géppel van valami de mi az isten???
operával semmi baj nincs.. és mint mondtam már az összes többi böngészőnél is ugyan ez a hiba jelentkezik.. mi lehet a gond?? már mindent próbáltam ami a létezik.. töröltem a gyorsítótárat (cache-t), frissítettem, több böngészővel is kipróbáltam, és még mindig napok óta ez a hiba jelentkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!