Java/Android programozás teljesen alapokról?
Figyelt kérdés
Szeretnék Androidra programokat készíteni és tudom hogy javára épül szóval gondolom előtte azt kellene megtanulnom. Azt olvastam hogy könyvből nem a legjobb tanulni, és neten sok helyen a C-vel hasonlítják vagy nem teljesen az alapokról kezdik. Szóval ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan kezdjem el teljesen az alapokról? Illetve van-e itt olyan aki tudna segíteni?2011. nov. 24. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem a könyvek tök jók alapnak. Meg nem csak alapnak. Szóval lehet itt széllel szemben pisilni, de a helyes szálbiztos programozást te nem examplekból fogod megtanulni. Azért jók a könyvek, mert magyarázzák a mögöttes dolgokat. Persze szükséges, hogy ha valamit megtanultád, be is gyakorold a gépen.
C-hez hasonlítanak a primitívjei a szintaxisa, de a C az eljárásorientált, míg a java az objektumorientált.
Nagy Gusztáv-nak van egy ingyenes netről leszedhető java könyve, az tetszett. Van egy igen jó részletes is aminek a neve Java 2 Útikalauz programozóknak.
Android programozáshoz nem értek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, biztosan utánanézek.
2011. nov. 25. 19:49
3/3 anonim válasza:
Android.alapu.szoftverfejlesztes.2012 könyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!