Melyik programozási nyelv alkalmas ezekre?
Figyelt kérdés
Ezekre szeretném használni (együtt):Párhuzamos port vezérlése és értékek beolvasása, tv kártya vezérlése, webkamera vezérlése, hangkártya bemenet használata. Még nem ismerek egy programozási nyelvet sem. Várom javaslataitokat.2011. dec. 4. 17:17
1/6 anonim válasza:
assemblyn mindent meg lehet csinálni
2/6 anonim válasza:
Én nem értek sokat szintén a témához, de a C-t tanulom mivel nekem azt mondták, hogyha " rendszer programokat" akarok írni az kell.
Szerintem neked is ilyesmi kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 4. 18:43
4/6 anonim válasza:
Hát alapvetően C/assembly, de simán lehet, hogy a magas szintű nyelvekhez is vannak library-k, amivel ezeket meg lehet oldani. Utána kell nézni, én nem kínlódnék assembly-vel, ha nem muszáj :)
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mire kell ez neked, de valóban a C/C++-al kb mindent meg lehet tenni a géppel.
(Az operációs rendszereket is már ezeken a nyelveken írják, nem assembly-n.)
De akár egy java-val is megoldhatóak a fent említettek, vagy pythonnal...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egy robot vezérléséhez kell. A pythont választom, ha alkalmas a felsoroltakra.
2011. dec. 5. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!