Szoval ez kicsit hosszu lesz de azert lecci olvasd el!
Szoval az a gondom ,hogy a szamitogepem megtelt virussal!Ezert nekialltam telepiteni egy Windows XP-t!A telepites rendben ment odaig amikoris leformazta a merevlemezt(eleg hosszu volt!)Es felmasolta a fajlokat amire neki szuksege van!Utana ujraindut a gep es elkezdte telepiteni! Itt kb 5 percet vart es utana kikapcsolt a gep!Utana ujrainditottam es volt egy olyan, hogy telepites javitasa vagy valami ilyesmi! Erre ramentem es feltelepitette a windowst!Es amikor vegzett ujraindult a gep!Ekkor jott a baj es kert egy jelszot!Akarmit is irtam be nem fogadta el es probaltam feltorni de nem sikerult!Es akarmilyen windowst probalok telepiteni mindig kikapcsol telepites elott! Mi lehet a gond? A Valaszokat elore is koszonom!
De bizony, kártya, mert ez a neve. Leírom, hogy mit tegyél, de úgy csináld, ahogy mondom. Kapcsold ki a gépet, vedd ki az egyik memóriát, de jegyezd meg, hogy melyiket és honnan vetted ki. Aztán kapcsold be a gépet. Ha nincs változás, akkor kapcsold ki, majd a memóriakártyát tedd át a másik foglalatba, ahonnan az előzőt kivetted. Ha most sincs változás, akkor vedd ki a memóriát, rakd vissza a másikat, és csináld az előző műveleteket elölről.
2011. aug. 10. 17:35
22/51 A kérdező kommentje:
Oke megprobalom!
2011. aug. 10. 17:39
23/51 anonim válasza:
Húú...Most kezd valami derengeni a 39. percról! Akkor kezdi el keresni a hardvereket, és nekem is csinált ilyet, amikor a videokártyával volt gond. Ez a 39. perc lényeges, mert a videokártya telepítésénél elkezd villogni néhányszor a monitor, azaz akkor teszteli a videokártyát a telepítő
2011. aug. 10. 17:43
24/51 anonim válasza:
Ha az derül ki, hogy a memória hibázik, akkor lehet próbálkozni a beállítások módosításával, ha olyan BIOS-od van, amiben lehet a memória időzítéseket állítgatni, vagy jobban hűteni.
2011. aug. 10. 17:45
25/51 A kérdező kommentje:
Hat en nem fogom allitgatni asszem inkabb elviszem valami hozzaerto szerelohoz aki tenyleg erti es megcsinalja! Pont most toltottem le es irtam ki egy masik win XP-t! Megprobalom ezt is telepiteni hatha sikerul e ha nem akkor megprobalom a memkartyakkal amit irtatok!Remelem azert a videokartynak nincs baja , mert az eleg draga lenne kicserelni(nVidia geForce 9600GT , 1gb)!
2011. aug. 10. 17:53
26/51 A kérdező kommentje:
Hat a tapegseg az nem hut elegge de szerintem a ventiatorral azert csakeleg kell legyen!Es basszus ezt a windowst sem telepiti!Akkor megprobalom a mem kartyat kivenni!
2011. aug. 10. 17:54
27/51 A kérdező kommentje:
Nah kivettem egyik mem kartat akkor most nezzem meg hogy megy-e?
2011. aug. 10. 18:01
28/51 A kérdező kommentje:
Basszus most , hogy kivettem egyiket bekapcsolas utan sipol 4-5-ot a gep es semmi30mp mulva ismet sipol 4-5ot! Es ezt csinalja es nem indl el!
2011. aug. 10. 18:05
29/51 A kérdező kommentje:
Am a mem kartya helyeknel van ket fekete es ket sarga! A ket sargaban voltak a mem kartyak! Most rakjam be a feketebe az egyiket?
2011. aug. 10. 18:06
30/51 anonim válasza:
Cseréld ki a két kártyát, vagyis amit kivettél, tedd vissza a másik helyére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!