Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet a szamitogepemmel?

Mi lehet a szamitogepemmel?

Figyelt kérdés

Szoval ez kicsit hosszu lesz de azert lecci olvasd el!

Szoval az a gondom ,hogy a szamitogepem megtelt virussal!Ezert nekialltam telepiteni egy Windows XP-t!A telepites rendben ment odaig amikoris leformazta a merevlemezt(eleg hosszu volt!)Es felmasolta a fajlokat amire neki szuksege van!Utana ujraindut a gep es elkezdte telepiteni! Itt kb 5 percet vart es utana kikapcsolt a gep!Utana ujrainditottam es volt egy olyan, hogy telepites javitasa vagy valami ilyesmi! Erre ramentem es feltelepitette a windowst!Es amikor vegzett ujraindult a gep!Ekkor jott a baj es kert egy jelszot!Akarmit is irtam be nem fogadta el es probaltam feltorni de nem sikerult!Es akarmilyen windowst probalok telepiteni mindig kikapcsol telepites elott! Mi lehet a gond? A Valaszokat elore is koszonom!

2011. aug. 10. 14:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Beleteszed a telepítő cd-t, és amikor elér ahhoz az oldalhoz, ahol betölti a merevlemezek adatait, akkor válaszd a partició törlését.
2011. aug. 10. 16:18
 12/51 anonim ***** válasza:
Az összes partíciót töröld, az után pedig hozd létre újra, ahogy neked tetszik. Ott lehet ezt megtenni, ahol kiválasztod, hogy hova telepítsd a windowst (a formázás előtt a telepítés elején). Hogy hogy érdemes felosztani, azt embere válogatja. Kis winchesternél lehet az egész 1 meghajtó (nagynál is), de én úgy szoktan, hogy kb 20 GB a C meghajtó a windows-nak, a maradék meg külön tárolásra. ez a 20 GB XP-nek elég szokott lenni (7-nek kevésbé), ha nem nagyon telepítek a C meghajtóra és az adatokat se ott tárolom.
2011. aug. 10. 16:20
 13/51 anonim ***** válasza:
Én inkább valamelyik jólbevált korábban is használt telepítőben bíznék, a boot vírust nem tartom valószínűnek.
2011. aug. 10. 16:22
 14/51 A kérdező kommentje:
Oke megvan! 50-et raktam C-re Es 270-et dre!Most epp formazza a c-t!Es utana meglatom , hogy mi lesz! Hatha tlepiti!
2011. aug. 10. 16:24
 15/51 A kérdező kommentje:
Hat errol a DVD-rol mar telepitettem de csak 1-szer!Es akkor ment rendesen! Altalaban win7-et szoktam rakni de most inkabb rakok egy win XP-t!Szoval ez jo kellene legyen elmeletileg!
2011. aug. 10. 16:28
 16/51 A kérdező kommentje:
Hat basszus en nem ertem , hogy miert csinalja ezt! Elkezdi elepiteni es irja , hogy meg 39perc van hatra! Utana kb 5 -percig semmit se csinal utana egybol leall a gep! Nem szepen lassan hanem egybol leall!Megprobaltam egy masik wndowst is telepiteni azt s e kezdi telepiteni es ugyan ugy ahogy az elobb is leirtam kb 5 -percig semmit se csinal utana egybol leall a gep! Nem szepen lassan hanem egybol leall!Es kesz ha ujrainditom ugyanez van! Elkezdi telepiteni es egybol leall! Valaki lecci segisen!
2011. aug. 10. 16:44
 17/51 anonim ***** válasza:
Ezek után, már csak egy lehet: memóriahiba. Hány memóriakártya van a gépben?
2011. aug. 10. 17:04
 18/51 A kérdező kommentje:
2db 2-2gb-os Kingmax mem kartya! DDR2
2011. aug. 10. 17:23
 19/51 anonim ***** válasza:
Hát ha csak így hirtelen, akkor ez hardverhiba. Ha a hűtéssel baj van, akkor lekapcsolhat túlmelegedés miatt. A telepítés elakadását meg okozhatja merevlemez hiba. De egyik sem biztos, lehet valami teljesen más oka is, mindenesetre több telepítővel is próbáltad és eggyel sem megy, szóval inkább hardver eredetű a probléma de lehet olyan is, hogy csak a BIOS beállításaival van gond, pl a memória időzítésekkel. Ha a memória hibázik, annak nagyon sok furcsa eredménye lehet. De ennyiből megmondani ezt nem lehet, annyi maradt, hogy próbálgatni. ha van kéznél másik winchester, akkor azt kicserélni, a processzor hőmérsékletét figyelni, Live CD-ről indítani (van windows-os is) Live CD ről indított windows-ban meg lehet everesttel rendszerstabilitástesztet futtatni, abban van memóriateszt is. Találkoztam olyan memóriahibával, hogy az everest észrevette, de a memtest86 hiba nélkül futott talán egy óráig is.
2011. aug. 10. 17:30
 20/51 A kérdező kommentje:
Hat a tapegyseg az nem huti elegge az 1gb-os videokartyat ezert van meg 1 ventilator is , hogy hutse!Hat azt nem tudom , hogy memoriahiba-e! Remelem nem! Es pont van nalam egy masik wincseszter akkor azzal csereljem ki ami van nekem es ugy prbaljam telepiteni a windowst?
2011. aug. 10. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!