Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet a szamitogepemmel?

Mi lehet a szamitogepemmel?

Figyelt kérdés

Szoval ez kicsit hosszu lesz de azert lecci olvasd el!

Szoval az a gondom ,hogy a szamitogepem megtelt virussal!Ezert nekialltam telepiteni egy Windows XP-t!A telepites rendben ment odaig amikoris leformazta a merevlemezt(eleg hosszu volt!)Es felmasolta a fajlokat amire neki szuksege van!Utana ujraindut a gep es elkezdte telepiteni! Itt kb 5 percet vart es utana kikapcsolt a gep!Utana ujrainditottam es volt egy olyan, hogy telepites javitasa vagy valami ilyesmi! Erre ramentem es feltelepitette a windowst!Es amikor vegzett ujraindult a gep!Ekkor jott a baj es kert egy jelszot!Akarmit is irtam be nem fogadta el es probaltam feltorni de nem sikerult!Es akarmilyen windowst probalok telepiteni mindig kikapcsol telepites elott! Mi lehet a gond? A Valaszokat elore is koszonom!

2011. aug. 10. 14:33
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Próbálj meg letölteni egy másik windows-t, lehet ami neked van, a telepítőbe van integrálva egy kód.
2011. aug. 10. 14:43
 2/51 anonim ***** válasza:
Jelszót kért, vagy a sorozatszámot kérte, ami 25 karakterből áll?
2011. aug. 10. 14:43
 3/51 A kérdező kommentje:
Jelszot kert! Hat a vindows mar fel van telepitve! Csak siman rakattintok a felhasznalonevre es keri a jelszot! Es masik windowst meg nem nagyon tudok telepiteni , mert ahogy mar az elobb is irtam mindig kikapcsol a gep amikor elkezd telepiteni!
2011. aug. 10. 15:10
 4/51 anonim ***** válasza:
Most telepítettél előszröv windowst?
2011. aug. 10. 15:46
 5/51 A kérdező kommentje:
Nem! mar nagyon sokszor telepitettem ra kuombozo windowsokat!
2011. aug. 10. 15:48
 6/51 anonim ***** válasza:
Próbáld mégegyszer felrakni, de ne formázz, hanem először töröld a particiót, és aztán formázz. Lehetséges, hogy vírus van a gépen, de lehet a telepítő lemezén is. Az is lehetséges, hogy hibás a merevlemez.
2011. aug. 10. 15:50
 7/51 anonim ***** válasza:
Ha a windows kér jelszót akkor próbáld valamelyik másik verzióval amivel már korábban működött. Ha nem adtál meg semmi jelszót és semilyen felhasználót, akkor csak a rendszergazda szokott lenni, és a jelszó annyi, hogy üresen hagyod a jelszó mezőt.
2011. aug. 10. 15:52
 8/51 anonim ***** válasza:
Boot vírus nem hiszem hogy olyat csinálna, hogy a windows jelszót kérjen, más vírus meg nem "éli túl" a formázást. Ha nincs semmi fontos adat a merevlemezen, vagy már van róla biztonsági másolat, akkor tényleg jó ötlet lehet a teljes újrapartícionálás, ahogy azt az előttem szóló javasolta.
2011. aug. 10. 15:57
 9/51 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló alatt apapa62-t értettem, mert a másik ugyancsak én voltam.
2011. aug. 10. 15:58
 10/51 A kérdező kommentje:
Hogy lehet teljesen újrapartícionálni?Azt megprobalnam mert semmi fontos nincs raja!
2011. aug. 10. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!