Miért van ez a számítógépemmel?
Na szóval ez úgy kezdődött hogy vettem egy ÚJ vincsesztert(Samsung HD105SI 1.0TB 32Mb Cashe.SATAII) ennél elkezdett fagyni a gép.Visszamentem a boltba kicseréltettem, megint adtak egy ugyanolyan Samsung vinyót.Ennél is ugyan ugy elkezdte a hülyeséget, FAGYOTT belassult stb..Utána kicseréltettem egy másikra(Western Digital WD10EARS 1.0TB 64Mb Cashe SATA II)Ennél a vinyónál is elkezte a hülyeséget, fagyott, belassult,ha torrentel töltöttem valamit akkor kb 2perc és megfagyott egy időre és megint ment a gép, akkor ha kicsomagoltam valamit akkor az megállt!! De ez mind azóta van hogy ÚJ VINYÓT vettem!Az elöző 80asnál(Westerd digital 8Mbcashe SATAII) minden oké volt, nagyon szépen ment a gép!A virusírtót is leváltottam Avastról AVG-re, az AVG talált hibákat azokat kiis javitotta, de még midig ugyan az a probléma hogy valamikor megfagy, belassul,torrentezésnél megfagy egy kicsit.. MIT TEGYEK, HOGY MINDEN NORMÁLISAN A RÉGIN MŰKÖDJÖN?? Már rendes tépem a hajam, ujratelepitek, Windows 7et is akkor Xp-t is, de ugyan az a gáz, megfagy, lassul.. SEGITSETEK!
Alaplap: GIGABYTE-M61PME-S2(rev 2.1)
CPU:AMD Athlon LE-1640 2.6Ghz
Ram: 2GB DDR2(800)
Tápegység, kilöve mert már 3 táppal lett próbálva, 500w, 650 és egy 700wattosal is!
A HDD sentinel nem jelzett hibát egyik vincseszternél se, a ramokat is már átvizsgáltattam, de ott se talált egy hibát se! a Bios is már frissitettem!!
Alaplapal lehet valami gubanc
kétlem hogy mindegyik merevlemez rosz volt söt 1 se
amugy sata kábelt cserélted már?
Az elsö két vincsesztert másik gépekbe is ki lett póbálva és ott is ugyan ez, és utána a google-ba beirtuk a samsung vinyónak a nevét, és kiadta hogy a gyárilag az összes hibás és linkelve volt 2 patch, de merészeltem velrakani mert dos-osan kellet volna, ahoz meg nem nagyon értek..:/
Mi az a AHCI? Hol találtom meg a Biosban??
Speciális beálitásoknál talán
hibás :s Volt
Régi vinyoval rendesen megy a gép?
nem lehet hogy ez a wd is hibás?
hol veted öket?
éd ez Black wd vagy valami régibi gyártásból vanak?
Green vinyo istenem....
talán legaláb elöször kérdezned kel ha veszel
akor talán nem lene baj
jó hogy lehet akor is de ha nem?...
utolag már csak megint mászkálhatsz
vagy van ssd is gépben?
én akor se venék ilyen green vinyot
kitudja mért sokat irtak hogy behalt
pedig jó lene hogy energia takarékos meg halk
de rendszernek nem jó
na meg aztán ha már sok behalt nem éri vele kisérletezni
samsungból se tudom milyet vetél
de én ELÖRE szoktam utána nézni a dolgoknak
csak elmondtam de hát utolag már mindegy
Hehe green a samsung is...
hát szóval,mért is kelet green?
van ugyan aban az árban 7200 as de ot se a green t ved mert van olyan ból is
én hdd n nem sporolnák
van samsungnak is jó hdd je meg wd nek is.
Amugy BIOS on végig szaladgálsz és meglátod AHCI t viszont nem hiszem hogy ez a baj
sok alaplap auto AHCI n is tud müködni
meg ha nem álitgatad bios t xp nek vagy win7 nek jónak kelet voln lenie
a hiba meg van Green vinyo...
Blue t kell venni és 7200 ast általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!