Miért van ez a számítógépemmel?
Na szóval ez úgy kezdődött hogy vettem egy ÚJ vincsesztert(Samsung HD105SI 1.0TB 32Mb Cashe.SATAII) ennél elkezdett fagyni a gép.Visszamentem a boltba kicseréltettem, megint adtak egy ugyanolyan Samsung vinyót.Ennél is ugyan ugy elkezdte a hülyeséget, FAGYOTT belassult stb..Utána kicseréltettem egy másikra(Western Digital WD10EARS 1.0TB 64Mb Cashe SATA II)Ennél a vinyónál is elkezte a hülyeséget, fagyott, belassult,ha torrentel töltöttem valamit akkor kb 2perc és megfagyott egy időre és megint ment a gép, akkor ha kicsomagoltam valamit akkor az megállt!! De ez mind azóta van hogy ÚJ VINYÓT vettem!Az elöző 80asnál(Westerd digital 8Mbcashe SATAII) minden oké volt, nagyon szépen ment a gép!A virusírtót is leváltottam Avastról AVG-re, az AVG talált hibákat azokat kiis javitotta, de még midig ugyan az a probléma hogy valamikor megfagy, belassul,torrentezésnél megfagy egy kicsit.. MIT TEGYEK, HOGY MINDEN NORMÁLISAN A RÉGIN MŰKÖDJÖN?? Már rendes tépem a hajam, ujratelepitek, Windows 7et is akkor Xp-t is, de ugyan az a gáz, megfagy, lassul.. SEGITSETEK!
Alaplap: GIGABYTE-M61PME-S2(rev 2.1)
CPU:AMD Athlon LE-1640 2.6Ghz
Ram: 2GB DDR2(800)
Tápegység, kilöve mert már 3 táppal lett próbálva, 500w, 650 és egy 700wattosal is!
A HDD sentinel nem jelzett hibát egyik vincseszternél se, a ramokat is már átvizsgáltattam, de ott se talált egy hibát se! a Bios is már frissitettem!!
Nem hiszem hogy ahci vel megtudod oldani de meg kel probálni mielot cseréled vagy valami...
viszont mint irtam Blue vinyóból van Green el egyárban (legalábbis sok boltban ha ott nincs akor nemtudom:( max 1 ezresel drágább de talán még olcsóban is van mint green (legalábis kelene legyen).
Azt irod 3 vinyo de elsö ketö tök ugyan az volt:)
és mind a 3 Green volt szóval én nem csodálkoznék
majd akor lehet csodálkozni ha Blue is rosz:(
:s akor jön a nagy balta és szétzuzód a boltot:p
Amugy az alaplapon SATA (1) es csatlakozó van (legalábis 2.x hez ezt irja oldala)
a régi vinyó biztos sata 2 es volt?
amugy így az alaplap eleve viszafogja a sebeségüket persze sata jobb mint egy IDE
régi vinyó 7200 rmp s ha minden igaz legalábis látam olyant sokat
de sata és sata 2 est is
pontosan nem irtad le régi nevét
Windows 7 AHCI Enable
és igen,lehuzhatod adig dvd t hogy nehogy bezavarjon (persze nem kéne) és ha nem gyorsul akor nem ez a baja
ha xp ott meg disable
Meni,megy csak lasab
atól füg régi,milyen volt sata 1 es e (mert kérdésbe sata 2 t irsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!