Mennyiért lehetne eladni egy ilyen oldalt?
Szóval van egy wordpress humorblogom, saját tárhellyel és domain-nel.
Eddig 1580 bejegyzést tettem közzé és ezeknek a 90%-a képekből áll.
Az blog össze van rakva rendesen, minden van rajta, ami egy ilyen oldalhoz szükséges (bejegyzések értékelése, toplista, kapcsolódó bejegyzések stb).
A domain névben szereplő egyik szóra a google keresési találatain az első oldalon szerepel (változó, 6-9. helyezés). Továbbá sok keresésre is már az 1-2. oldalon jelen van.
Több, mint 3000 oldal mutat a főoldalra (hasonló blogokkal cseréltem linket és mindenhol az oldalsávba raktak ki, tehát ezért ilyen magas ez a szám).
Az oldal tartalmi minősége szerintem jó. Szóval nem olyan, mint amit egy 12 éves szerkesztett (pl.: azpara).
Nagyjából ennyi. Ha esetleg eladnám, mennyire számíthatnék kb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó ár pro-kontra.
Szerintem mindkét fél elégedett lehet.
:) :)
az oldal jó csak ez a link ami nem jó
_
Igen, legalábbis én elégedett vagyok. Amikor feltettem a kérdést, akkor még nem döntöttem el, hogy eladom. Aztán gyorsan változtak a dolgok és megérte. Azt hittem nehezebb lesz eladni, mivel nem sok ilyen hirdetős oldalt találtam.
power
Na így már világos. :)
Köszönöm a válaszokat!
:)
Eddig 1580 bejegyzést
????
hány embertöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!