Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyiért lehetne eladni egy...

Mennyiért lehetne eladni egy ilyen oldalt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy wordpress humorblogom, saját tárhellyel és domain-nel.

Eddig 1580 bejegyzést tettem közzé és ezeknek a 90%-a képekből áll.

Az blog össze van rakva rendesen, minden van rajta, ami egy ilyen oldalhoz szükséges (bejegyzések értékelése, toplista, kapcsolódó bejegyzések stb).

A domain névben szereplő egyik szóra a google keresési találatain az első oldalon szerepel (változó, 6-9. helyezés). Továbbá sok keresésre is már az 1-2. oldalon jelen van.

Több, mint 3000 oldal mutat a főoldalra (hasonló blogokkal cseréltem linket és mindenhol az oldalsávba raktak ki, tehát ezért ilyen magas ez a szám).

Az oldal tartalmi minősége szerintem jó. Szóval nem olyan, mint amit egy 12 éves szerkesztett (pl.: azpara).

Nagyjából ennyi. Ha esetleg eladnám, mennyire számíthatnék kb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 1. 21:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

"...A leírtak alapján kértem egy tippet azoktól, akik értenek hozzá. ..."

Amúgy értek hozzá és ez az egyik bevételi forrásom.

Az már más kérdés, hogy a GYIK-on egy gyakori betegség, hogy a kérdező nem azt hallja, amit szeretne akkor be tud rágni és akkor már nem sokat számít kinek van igaza.

2011. júl. 1. 23:52
 12/35 A kérdező kommentje:

""...Aki kicsit is ért hozzá, az 1-2 nap alatt csinál 10x ekkora látogatottságok 0, vagy minimális összeg befektetésével. ..." = SEO

De ezek szerint, te szerkesztési módszerekre gondoltál."

Facebook-on vannak módszerek (pl.: kamu nyereményjáték), amelyekkel rövid időn belül sok rajongót szerezhetsz az oldaladnak (más kérdés, hogy én ezt nem vállaltam be, mert nem szép... ha lenne pénzem, akkor valódi nyereménnyel megcsinálnám). Vagy egyszeri alkalomként az egyik oldalon hirdeted az oldalad stb...

A milliókat megértem hogyan keverted ide, de valljuk be: kicsi vagyok én a milliókhoz, és jóval kisebben számokban gondolkodtam.

Természetes, hogy berágok, mert mindenre kaptam választ csak a kérdésemre nem (innentől fogva nem kérdés kinek van igaza). Tényleg sok hasznos dolgot leírták, meg burkoltan le is hülyéztél... De ezek nem érdekelnek. Még egyszer mondom: ezek nem érdekelnek.

Csupán egy számra lettem volna kíváncsi, hogy aztán utána mit fűztél volna hozzá, lényegtelen.

Egy szóval sem mondtam, hogy nem értesz hozzá, ezt is csak te magyaráztad bele. Ha mindenáron kötekedni szeretnél, mert ilyen hangulatod van, akkor menj ki kérlek az utcára és vágd szájon az első cigányt (ezért kezet is csókolok neked).

Tényleg nem akartam vitázni, de neked valamiért ez kellett. Olyan nehéz lett volna rendesen válaszolni? Leírtál volna egy számot és mellé a véleményed. Nem egy idióta mlap-os kérdést tettem fel... Ahogy elnézem, itt sok embernek mindegy milyen kérdés van, mert csak az a lényeg neki, hogy érzékeltess milyen okos és lehülyézze (burkoltan vagy sem) másikat. Persze segíteni nem segít.

Köszönöm szépen a válaszod!

2011. júl. 2. 00:12
 13/35 anonim ***** válasza:
Köszönöm megnézem és holnap válaszolok
2011. júl. 2. 00:22
 14/35 anonim ***** válasza:
kb 20-30ezer
2011. júl. 2. 00:40
 15/35 A kérdező kommentje:

power

Ugyan, én köszönöm!

ma 00:40

Köszönöm szépen a válaszod! :)

2011. júl. 2. 00:53
 16/35 anonim ***** válasza:
Szia! Elküldenéd privátban, melyik oldalról van szó? Lehet érdekelne! Köszi! :)
2011. júl. 2. 18:05
 17/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Elküldtem. :)

2011. júl. 2. 18:41
 18/35 anonim ***** válasza:

szia

en valoszinuleg nem vennem meg

csak kivancsi vagyok az oldalra...kuldhetnel pm.ben cimet

2011. júl. 3. 17:48
 19/35 anonim ***** válasza:

Üdv:)

100 456 FT :)

2011. júl. 3. 20:10
 20/35 A kérdező kommentje:

Üdv!

Hogy jött ki ez az összeg? (mármint így 1 Forintra pontosan :D)

Csak érdekelne, mert eddig a legmagasabb ajánlat, valamivel kevesebb mint ennek a fele. :)

2011. júl. 4. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!