Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyiért lehetne eladni egy...

Mennyiért lehetne eladni egy ilyen oldalt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy wordpress humorblogom, saját tárhellyel és domain-nel.

Eddig 1580 bejegyzést tettem közzé és ezeknek a 90%-a képekből áll.

Az blog össze van rakva rendesen, minden van rajta, ami egy ilyen oldalhoz szükséges (bejegyzések értékelése, toplista, kapcsolódó bejegyzések stb).

A domain névben szereplő egyik szóra a google keresési találatain az első oldalon szerepel (változó, 6-9. helyezés). Továbbá sok keresésre is már az 1-2. oldalon jelen van.

Több, mint 3000 oldal mutat a főoldalra (hasonló blogokkal cseréltem linket és mindenhol az oldalsávba raktak ki, tehát ezért ilyen magas ez a szám).

Az oldal tartalmi minősége szerintem jó. Szóval nem olyan, mint amit egy 12 éves szerkesztett (pl.: azpara).

Nagyjából ennyi. Ha esetleg eladnám, mennyire számíthatnék kb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 1. 21:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Jaj, most nézem, hogy több válasz is érkezett. Elküldtem privátban a címet! :)
2011. júl. 4. 00:45
 22/35 anonim ***** válasza:

:)

az titok?

2011. júl. 4. 17:08
 23/35 A kérdező kommentje:
Mármint mi titok? :)
2011. júl. 5. 02:01
 24/35 anonim ***** válasza:
Na sikerült eladni?
2011. júl. 5. 03:06
 25/35 A kérdező kommentje:
Folyamatban van, remélhetőleg ma már le is tudjuk az egészet.
2011. júl. 5. 10:56
 26/35 anonim ***** válasza:

[link]

sajnos nem ér semmit :)

nincs megfelelő magyar nyelvű tájékoztatás

és egy egyszerű cms rendszerre épül

2011. júl. 5. 15:27
 27/35 anonim ***** válasza:
amennyiért megveszik? de csak tipp
2011. júl. 5. 22:40
 28/35 A kérdező kommentje:

power:

Nem tudom miért linkelted be annak a pluginnak az oldalát. A bejelentkezés biztonságát akartam vele növelni, de olyan idióta plugin, hogy egyből ott reklámozza magát. Ezzel szerintem elég sok információt mutat egy lehetséges "támadónak". A magyar nyelvű leírásra vonatkozó részt nem értem.

Ha nem ér semmit, akkor én valószínűleg nagyon jó üzletember lehetek, ugyanis az oldal elkelt (valóban, az oldal motorja ingyenes és mint mondtam, a tartalomnak van értéke---> fél év időmegtakarítás).

22:40 Kérdésre kérdés. Haszontalan válasz.

Mindenkinek köszönöm a válaszát, még annak is, aki hadilábon áll a magyar nyelv értelmezésével (vagy csak unja, hogy a világban eltiporják és itt próbál némi tekintélyt szerezni holmi gyerekes kötekedéssel)!

2011. júl. 6. 12:35
 29/35 anonim ***** válasza:

Mennyiért sikerült eladni ha nem titok?

Az oldal címét nem ismerem, szóval ezt most látatlanban kérdem.

2011. júl. 6. 16:36
 30/35 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy olyan információ, amivel talán nem lehet visszaélni. Tehát nem titok: 40 000Ft

Pont elég arra, amire kell. :)

2011. júl. 6. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!