Mennyiért lehetne eladni egy ilyen oldalt?
Szóval van egy wordpress humorblogom, saját tárhellyel és domain-nel.
Eddig 1580 bejegyzést tettem közzé és ezeknek a 90%-a képekből áll.
Az blog össze van rakva rendesen, minden van rajta, ami egy ilyen oldalhoz szükséges (bejegyzések értékelése, toplista, kapcsolódó bejegyzések stb).
A domain névben szereplő egyik szóra a google keresési találatain az első oldalon szerepel (változó, 6-9. helyezés). Továbbá sok keresésre is már az 1-2. oldalon jelen van.
Több, mint 3000 oldal mutat a főoldalra (hasonló blogokkal cseréltem linket és mindenhol az oldalsávba raktak ki, tehát ezért ilyen magas ez a szám).
Az oldal tartalmi minősége szerintem jó. Szóval nem olyan, mint amit egy 12 éves szerkesztett (pl.: azpara).
Nagyjából ennyi. Ha esetleg eladnám, mennyire számíthatnék kb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
sajnos nem ér semmit :)
nincs megfelelő magyar nyelvű tájékoztatás
és egy egyszerű cms rendszerre épül
power:
Nem tudom miért linkelted be annak a pluginnak az oldalát. A bejelentkezés biztonságát akartam vele növelni, de olyan idióta plugin, hogy egyből ott reklámozza magát. Ezzel szerintem elég sok információt mutat egy lehetséges "támadónak". A magyar nyelvű leírásra vonatkozó részt nem értem.
Ha nem ér semmit, akkor én valószínűleg nagyon jó üzletember lehetek, ugyanis az oldal elkelt (valóban, az oldal motorja ingyenes és mint mondtam, a tartalomnak van értéke---> fél év időmegtakarítás).
22:40 Kérdésre kérdés. Haszontalan válasz.
Mindenkinek köszönöm a válaszát, még annak is, aki hadilábon áll a magyar nyelv értelmezésével (vagy csak unja, hogy a világban eltiporják és itt próbál némi tekintélyt szerezni holmi gyerekes kötekedéssel)!
Mennyiért sikerült eladni ha nem titok?
Az oldal címét nem ismerem, szóval ezt most látatlanban kérdem.
Szerintem ez egy olyan információ, amivel talán nem lehet visszaélni. Tehát nem titok: 40 000Ft
Pont elég arra, amire kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!