Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honnan, milyen oldalakról...

Honnan, milyen oldalakról tudnám elkezdeni tanulni a Visual C++ -t?

Figyelt kérdés

Már programoztam C#-ban és midletPascal-ban

(a legalapabb dolgoktól kéne kezdenem mert nagyon jó meg szeretném tanulni ezt a nyelvet.)

2010. dec. 30. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha C#-ban jó vagy akkor a Visual C++ tanulására már nincs szükséged...

De azért: [link]

2010. dec. 30. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:

de miért is nincs rá szükségem?

Azzal az volt a bajom hogy nem lehetett futtatni a programokat csak .NET -es keretrendszerrel.

És egyébként mindenhol C++-os programozókat keresnek :D

2010. dec. 30. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha tudsz programozni c#-ban akkor C++ban is tudsz... ennyi.

A két nyelv szintaxisásak, kulcsszavainak, stb. hasonlósága miatt gondoltam.

Meg azért mert a programozni tudás nem nyelvfüggő hanem a megoldandó feladat logikai átlátásának és a folyamat megértésének függvénye... ha az átlátás/megértés megy akkor a szükséges eljárások neveit bárki megtalálja bármelyik nyelvben.

2010. dec. 30. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:

csak ahoz tudni kéne hogy mondjuk a label1.Text="HEllo" -t hogy kell leírni C++ ban

nekem csak ez a gondom

2010. dec. 30. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
"Visual" C++-ban a form-tervező hajszál pontosan ugyanezt a kódot fogja neked a forráskódba illeszteni...
2010. dec. 30. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ha tudsz programozni c#-ban akkor C++ban is tudsz... ennyi."

Lol. Ez azért baromira nem így van. Két különböző nyelv, eleve más az alap hozzáállás. A C++ egy sokkal nehezebb nyelv. Visual C++-t úgy tudsz tanulni, hogy leszedsz Visual Studio-t, és megcsinálsz egy C++ tutorialt. Ha a C++-t tudod már, akkor érdemes elkezdeni foglalkozni az ilyen mellékhajtásaival.

2010. dec. 30. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves "baromira nem így van"!

Kár hogy nem olvastad végig amit írtam, de valószínűleg hiába is olvastad volna.

2010. dec. 31. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Végigolvastam. Akkor is, és most mégegyszer. Még mindig baromira nem így van. A szintaxis HASONLÓ, de teljesen más. Itt meg egy nyelv megtanulásáról van szó, könyvtárával, módszereivel együtt, nem csak néhány eljárás nevéről. Ha egyszer elkezdesz majd élőben programozni te is rájössz, hogy az algoritmus kitalálása és implementálása a munka 1%-a. Ott valóban nem számít a nyelv.
2010. dec. 31. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Programozok (aktívan)...

Amúgy lehet hogy igazad van, de nekem a szintaxisok felfogása (eddig: Delphi,PHP,Java,C*) nem okozott gondot, Inkább a megbízók problémáinak kevéssé hozzáértő megfogalmazásainak értelmezése.

:)

2010. dec. 31. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az biztos... ahogy mondani szokták: a megbízó nem tudja elmondani, amit gondol, és még csak nem is azt akarja, amire gondol...
2010. dec. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!