Honnan, milyen oldalakról tudnám elkezdeni tanulni a Visual C++ -t?
Már programoztam C#-ban és midletPascal-ban
(a legalapabb dolgoktól kéne kezdenem mert nagyon jó meg szeretném tanulni ezt a nyelvet.)
de miért is nincs rá szükségem?
Azzal az volt a bajom hogy nem lehetett futtatni a programokat csak .NET -es keretrendszerrel.
És egyébként mindenhol C++-os programozókat keresnek :D
Ha tudsz programozni c#-ban akkor C++ban is tudsz... ennyi.
A két nyelv szintaxisásak, kulcsszavainak, stb. hasonlósága miatt gondoltam.
Meg azért mert a programozni tudás nem nyelvfüggő hanem a megoldandó feladat logikai átlátásának és a folyamat megértésének függvénye... ha az átlátás/megértés megy akkor a szükséges eljárások neveit bárki megtalálja bármelyik nyelvben.
csak ahoz tudni kéne hogy mondjuk a label1.Text="HEllo" -t hogy kell leírni C++ ban
nekem csak ez a gondom
"Ha tudsz programozni c#-ban akkor C++ban is tudsz... ennyi."
Lol. Ez azért baromira nem így van. Két különböző nyelv, eleve más az alap hozzáállás. A C++ egy sokkal nehezebb nyelv. Visual C++-t úgy tudsz tanulni, hogy leszedsz Visual Studio-t, és megcsinálsz egy C++ tutorialt. Ha a C++-t tudod már, akkor érdemes elkezdeni foglalkozni az ilyen mellékhajtásaival.
Kedves "baromira nem így van"!
Kár hogy nem olvastad végig amit írtam, de valószínűleg hiába is olvastad volna.
Programozok (aktívan)...
Amúgy lehet hogy igazad van, de nekem a szintaxisok felfogása (eddig: Delphi,PHP,Java,C*) nem okozott gondot, Inkább a megbízók problémáinak kevéssé hozzáértő megfogalmazásainak értelmezése.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!