Prog kérdése:
Melyik nyelvvel a legjobb elkezdeni tanulni az OOP programozást?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 17:09
2/11 anonim válasza:
Elkezdeni szerintem C++ nyelven ajanlott, majd utana Java vagy C#.
3/11 anonim válasza:
Én a Pythont is ajánlom, sok minden barátságosabb benne, mint a C++-ban.
4/11 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek, Python sokkal barátságosabb, és igazi OO nyelv. Minden objektum benne. C++-ról ez nem mondható el, az nem igazi OO nyelv. De C# sem rossz választás, az legalább "igazi keményvonalas" nyelv a Pythonhoz képest.
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a JAVA nyelvet fogom választani.Azért ott van mellette,hogy multiplatformos,vagy akár még mobilra is tudok késziteni vele alkalmazást.Csak egy kicsit tartok tőle,hogy kezdésnek nehéz lehet vele megtanulni az OOP programozást.
2011. ápr. 14. 16:26
6/11 anonim válasza:
".Azért ott van mellette,hogy multiplatformos,vagy akár még mobilra is tudok késziteni vele alkalmazást."
Ez a Pythonra is igaz. :-) Persze mobilja válogatja.
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak azért döntök a JAVA mellett,mert szimpatikusabb.
2011. ápr. 14. 19:33
10/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Előbb-utóbb úgyis mindegyikbe belefutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!