Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik assembly fordítót...

Melyik assembly fordítót ajánljátok ma (2024 év végén, 2025 év elején) Windows és melyiket Linux környezetre? Előny ha ingyenes.

Figyelt kérdés

#Windows #linux #assembly fordító
dec. 26. 22:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

Ez az oldal erre van kitalálva. Hogy kérdezzenek az emberek szinte bármilyen témában, ha valamit nem tudnak és azt mások kulturáltan, normálisan megválaszolják. Neked ez nem sikerült, még egy ilyen egyszerű kérdésre sem, csak kombinálod a dolgokat és kötekedsz.

Egyértelműen troll vagy.

dec. 27. 20:16
 22/24 anonim ***** válasza:
5%

"Ezer oka lehet, hogy valaki nem ismer egy-egy fejlesztő eszközt."

Hogyne!

Mi sem életszerűbb, mint, hogy valaki, aki, sejtetvén, hogy szakmabeli és jó assemblyben, ne tudjon arról a néhány assemblerről, ami kínálkozik.

Ha ezt benyalod, az a te dolgod, rám nézve meg: kösz, de hülyíts inkább valaki mást.

dec. 27. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

Itt egyvalaki hülyit mindenkit az Te vagy!

Nem veszed észre, hogy teljesen hülye vagy? De komolyan. Brutálisan ostoba. És eddig egyetlen egy de tényleg egyetlen egy igaz állítást nem láttunk. Csak azt, hogy mindenbe mindent bele képzelsz. Bele látsz olyat ami nincs oda írva. Egy rakás hasonló kérdésnél már kiderült, hogy a szakmai tudásod 0. Semmihez sem értesz. Mindig előrántasz valami olyan dolgot amit Te magad sose értettél meg. Itt most elővetted a privilegizált utasítást, amiről később kiderült, hogy fogalmad sincs, hogy mi az. Vakerálsz össze vissza.

Sértegetsz mindenkit. Nálad egy papucsállatka is jobban ért a programozáshoz.

Egyetlen egyszer írnál olyat egy kérdés alá ami akár csak 0,001%-ban igaz, és nem hazugság, idiótaság, és relaváns. Senki nem kérdezte itt azt, hogy lehet-e (amúgy igen, mint azt már valaki kifejtette) Linux/Windows környzeteben assembly-t használni. Mi is szoktuk használni (szerencsére nem túl gyakran, de néha kell). És én sem ismertem a NASM-ot amit itt ajánlottak, mert mi mindent (céges előírás) Visual Studióban csinálunk. Másra sok-sok éve nem volt szükségem. És lehet, hogy valamikor évekkel ezelőtt belefutottam a NASM-ba már én magam sem emlékszem rá. Arról meg végkép nem tudok, hogy mik ma a szokásos és elterjedten használt fordítók. Ha évek óta én egy darabot használok.

Szintén maximális hozzá nem értést tanúsít ez a kijelentésed: "Azon a szinten, ahol már olyan absztrakt GUI van mint a win10 vagy az X, nem szokás assembly nyelven programozni. Már csak azért sem, mert az elemi utasítások nem kis része tiltott." Ugyan áruld már el, hogy a "már csak azért sem" után álló rész, hogyan kapcsolódik az előtte lévőhőz. Mert ezt nem értem. Te amúgy érted amit írsz?

dec. 27. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
jan. 5. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!