Hogy készült a világ első programja/op rendszere?
Figyelt kérdés
Mármint ha még nem volt semmi felület, digitálisan semmi.
Hogy csinálták meg az első programot? Kellett már valami, hogy készítsenek digitálisan valamit.
Tudom nem érthető, de nem tudom a saját kérdésem sem megfogalmazni, elnézést ezért.
tegnap 22:16
1/6 anonim válasza:
Hát ha a legelső programokról akarsz hallani, akkor azokat mechanikai "számítógépekre" írták, ráadásul egy nő volt elvileg az első, aki programot írt:
2/6 anonim válasza:
Szerintem az első kifejtette. De én láttam egy filmet ahol az első számítógép volt a téma (nem jut eszembe a neve egyáltalán már) de valami katonai program zajlott vele ahol Morse kódokat küldött a gépezet
3/6 anonim válasza:
Melyik volt hamarabb?
A tyúk vagy a tojás..?
4/6 anonim válasza:
Szoftver evolúció. Ahogy tyúk-tojás esete, folyamatos fejlődés eredménye. Tehát az első OS-t valószínűleg nem is tartották OS-nek.
5/6 anonim válasza:
Az első program szövőszékeken futott lukkártyákkal programozva.
6/6 anonim válasza:
Az első algoritmus pedig szorzó tényezőre bontás volt, amit pár ezer éve találtak ki. Persze ez nem gépen futott, hanem emberek végezték el a lépéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!