Mi a véleményetek az Új világ néppárt programjáról?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb programjuk van mint a fideszé,és a "Légy boldogabb Magyarországon„ szlogen is jó.
Nektek mi a véleményetek?
2020. okt. 27. 10:58
1/8 anonim válasza:
Szegénykéket az ellenzékiek nagyon szidják, hogy tovább apróznák az ellenzéki szavazók táborát, pedig ez egy jobbos kezdeményezés. Szerintem az ő szavazócsoportjuk azok a fideszesek lehetnének, akiknek Orbánék már túl szélsőségesek. Én támogatom őket.
2/8 anonim válasza:
Be kell vonni az ellenzéki összefogásba őket.
4/8 anonim válasza:
Minden annyit ér, amennyi megvalósul belőle! Annyi mindent ígértek már!
5/8 anonim válasza:
Egyelőre sokat nem tudni róluk, de a programjukat elnézve semmiben sem másak mint amit a Momentum képviselne.
Kell egyáltalán még egy ellenzéki párt?
6/8 anonim válasza:
A Fidesznek nincs is programja. Persze, hogy jobb.
7/8 anonim válasza:
„a programjukat elnézve semmiben sem másak mint amit a Momentum képviselne.” Ekkorát hazudni...
8/8 anonim válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet! Én is támogatom a programjukat. Plusz szerintem ők a Fidesz alternatívája. És igen, azoknak lehetne ideális választás, akiknek már a Fidesz-KDNP már túl szélsőséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!