Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megszüntetnéd a ChatGPT-t?

Megszüntetnéd a ChatGPT-t?

Figyelt kérdés
Mi maradna utána? Van valami újítás, amit hozzáfűződik?
tegnap 22:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha pl. túl sok programozónak veszi el a munkáját?
tegnap 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy, azzal dolgozom.
tegnap 22:49
 3/6 anonim válasza:
43%

Szerintem rendkívül hasznos dolog tud lenni,azonban sok emberből kiöli az ambíciót

Például vannak,akik a szakdogát is ezzel írják az egyetememen

Ennyi erővel minden hülyének adhatnánk diplomát,ha a chatgpt megírja helyettük a szakdogát:D

tegnap 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Az a "programozó", akinek a ChatGPT el tudja venni a munkáját, haljon is éhen.
tegnap 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Programozó vagyok, próbáltam már generáltatni vele kódot, olyat is amit megírtam és olyat is amit még nem. NAGYON messze áll még attól, hogy leváltsa a programozókat. Persze a kis vérpistikéket nem nehéz kiváltani, de LLM ként nem fog ez senkit leváltani. Másik AI ami a képeket generálta, szintén nagyon buta. Nem azt mondom teljesen haszontalan, de még azok is elég messze állnak attól amire a grafikusom képes. Alapnak jók lehetnek, de leváltani sokára fogja. Zenegenerálásban (szintén használtuk) szintén elmegy, de az sem az a szint amit beraknék egy komoly filmzenének és társai.

Tehát ezek a generátorok használhatóak, de messze vannak még attól, hogy ezeket a munkaköröket leváltsa.

Mondanám, hogy a supportosoknak milyen jól jönne, de sajnos 2x is megcáfolta ezt nekem az élet. Egyszer írásos, egyszer meg telefonos módon. Próbálnak választ adni, de az intelligencia szikrája sincs meg bennük. Pont tegnap láttam videót ahol elmagyarázták ennek az LLM-nek az egyik tanulmányban felfedezett hibáját. Szóval lehet mondani mekkora csoda, de még nem az a szint amit sokan gondolnak róla.

ma 05:43
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ha pl. túl sok programozónak veszi el a munkáját?"

Persze, szüntessünk meg minden innovációt.

ma 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!