Egyetem mellett saját projektek készítése?
Sziasztok, most végeztem első félévemet gazdasaginformatikus kepzesen. Eddig még csak a Python-nal ismerkedtem es a C nyelvvel egyetemi tárgyak jóvoltából, html, css meg régebben az alapokat atneztem meg gyakorolgattam. Szóval mondhatni totál kezdő vagyok, nem tudnék mondani egy konkrét területet ami érdekelne (ezzel kéne kezdenem inkább?), de szeretnék saját projekteket készíteni, amivel esetleg egyetem mellett/után állásinterjúkon lehet *villantani* úgymond. (Gondolom itt is teruletenkent eltérő) Tényleg tekintve az alapjaimat, akár több irányba is elnéznék, így ötleteket kérnék, hogy mik azok amikkel ezt a hatást elérhetném, de jelenleg bármilyen ötletnek örülök, mivel sokat tudnék belőle tanulni az biztos.
Előre is köszönöm, ha valaki ír ötleteket.
"Tervezési patternek inkább medior szinten, tiszta kód is elég lassan alakul ki. Azokat már bőven a haladó tudáshoz tenném."
Te valami 1 hónapos gyorstalpalót végzett 45 éves 3 gyerekes karrierváltó cukrász vagy? Mégis mit gondolsz junior szintnek if feltétel és for ciklus, vagy már az is medior számodra?
Egy normális egyetemen legkésőbb a 4. félév végére képben kell lenni ezekkel a fogalmakkal és nyilván ott sem viccből oktatják, hanem azért hogy az elveket alkalmazd a napi tevékenységed során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!