Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van Mo.-n játékfejlesztő...

Van Mo.-n játékfejlesztő képzés ami nem online alapu?

Figyelt kérdés
Megprobáltam de nekem az otthon online tanulás nemmegy egyszerüen az itthoni dolgok elvonják a figyelmem és nemtudok koncentrálni rá.

2023. dec. 19. 11:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mint feljebb olvashato levan zárva ez a vitta,nem kell már hülyeségeket irkálni,remélem ezmár érthető volt.
2023. dec. 21. 16:08
 12/13 anonim válasza:
Én is így vagyok kérdező, ez ugyanolyan mint amikor vettem egy edzőgépet itthonra de sosem használtam, de mióta beiratkoztam egy ilyen terembe, úgy már működik mert arra még ráveszem magam hogy elmenjek, ha meg már ott vagyok arra koncentrálok. Nem találtam én sem, csak online oktatásokat, azoknak is a nagy része olyan hogy nem is élőbe megy ahol kérdéseket tehetsz fel akár minden 5.-ik mondatnál, hanem előre elkészített videóanyag, ahhoz képest pedig borsos árat kérnek, nagyon sokszázezer forint mondjuk egy 60 órás videóanyag. Sajnos ez ilyen, ahogy valaki javasolta én is úgy kezdtem el csinálni miután kidobtam egy csomó pénzt a semmire. Vagyis nagyon egyszerű játékokkal. Pl. Gdevelop.
2024. jan. 29. 23:13
 13/13 anonim válasza:
Ezeket az egyszerű játékokat mindjárt töltsd is fel playstorra, esetleg kérj bónuszokért minimális pénzt.
2024. jan. 29. 23:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!