Érdemes nulla tudással megtanulni linuxt használni?
10, mert szarul van megírva. Az ablakok, vezérlőelemek nincsenek megfelelően lekezelve. A fejlesztők nem ismerik a grafikus felületek fejlesztésének főbb irányelveit, emiatt a képi tartalom nem ritkán egyszerűen szétesik, vagy csak simán csúnya.
A grafikus felületek (ezek egyébként NEM RÉSZEI A LINUX-nak!) már ott tartanak, hogy lényegesen több erőforrást zabálnak fel, mint a windows.
Hangsúlyozom, a linux-szal nincs gond. Az remek, bár eleve egy hálózati, szerver opre, egy unix klón, ami eredendően nem desktopra van kitalálva.
13, "Kitartottam a nehézségek ellenére."
Oops.
14-nek: Igazad lehet, mindössze 26 éve használok linuxot. Talán emiatt nem lelhető fel bennem az a fanatizmus, ami a linux idiótákat olyan markánsan jellemzi.
15.
Semmi oops nincsen. Egy új rendszerre állás ilyen. Már egyre kevésbé akarok ennek ellenére windows-t használni. Itt nincs kötelező Microsoft fiók, itt én döntöm el mikor frissitek, itt mindent én mondok meg és nem egy nagyvállalat. A Linux idiótákkal Linux felhasználóként nem szabad foglalkozni. Azok tényleg durva helyzetek amikor Linux-os viselkedik úgy Linux-osal. És csodálkoznak ha az adott illető egyszer bemondja hogy újra windows-t használ. Ilyen is van sajnos.
19
Nem az igazságot írtad le, a nagyobb része szimplán nem igaz annak amit írtál. De a véleményed az természetesen lehet ez, csak ne úgy add elő, mintha az lenne az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!