Nulla tudásról mennyi idő alatt lehet megtanulni csinálni egy olyan appot mint pl. a Flappy Bird?
Nehány tutorial bemásolásával + rajzolgatás, agyalás 2 hét.
Igaz, alapok nélkül még egy tutorialt sem lehet csak úgy lefordítani.
Nyilván van aki Gémmékerben 2 nap alatt össze tudja dobni, de nem ez a kérdés.
Minimális alapismerettel, ha tényleg *magadtól* akarod, találsz megfelelő oktatóanyagot, és/vagy van aki segít, akkor 3-4 hónap, ha minden nap foglalkozol vele.
Nulla tudás esetén nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a képességeidet, életkorodat, stb.
Még mindig nem értem, hogy egy Flappy Bird szintű játékhoz minek kellene borzalmas matek tudás :D
Én írtam egy hasonlót kb. fél éjszaka alatt, igaz nem rajzoltam hozzá csili vili textúrát, de nem is az volt a cél. :D
A 6-osnak nagyon igaza van.
...én azt sem értem miért olyan nagy durranás ez a játék, vagy már olyan szar, hogy jó? :-)
Én is egyet értek a #6-ossal. De a kérdező úgy kezdte, hogy "Nulla tudásról" indul.
Nulla tudás esetén nem is lehet megsaccolni sem, ember függő, lehet 2 hét de lehet több hónap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!