Mi a baja a laptopomnak?
A Sansung laptopomon linuxmint van és ma reggel mikor bekapcsoltam és a bejelentkezés után rögtön elsötétult a kép és a kovetkezőt írta ki:cinnanon-session-cinnanon" not found; falling back to default session.
nem állítottam rajta semmit, nem frissítettem előző nap még hibátlanul működött.
többször is megpróbáltam de mindig ugyanez.
Lényeges lenne tudni, hogy a default session mit takar ez esetben. Mármint, hogy van-e grafikus felület, vagy csak szöveges képernyő jelenik meg. Vagy teljesen sötét a képernyő.
Ha van grafikus felület, akkor meg lehet próbálkozni a javítással, de más esetben talán csak ez igazi profi tudna bármit is tenni vele, vagyis újra kell telepíteni, vagy biztonsági másolatból visszaállítani.
"nem állítottam rajta semmit, nem frissítettem"
Attól, hogy nem frissítettél, lehet valami Unattended-Upgrade folyamat gyárilag vagy telepítés során alapértelmezetten beállítva maradt, amivel kérdés nélkül is frissíti a kritikus biztonsági dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!