A Laptopomnál a "Kedvencek" sávban a rögzitett műsort,stb. hogyan tudom az elejére vinni?
Figyelt kérdés
Hiába viszem a kurzort a kis háromszögre.Úgy sem megy csak az oldal magasságáig.Ott letilt.Egy behajtani TILOS tábla jelenik meg (kis kör,áthúzva).Nekem fel kellene vinni az elejére.Hogyan oldjam meg,hogy feljebb tudjam görgetni?#"KEDVENCEK" sáv #Felfelé görgetés #Görgetés letiltása
2023. márc. 6. 22:21
1/2 anonim válasza:
Milyen programról is beszélünk? Biztos nem figyeltem...
2/2 A kérdező kommentje:
A KEDVENCEK oldalsó panel,ahova bármit rögzíthetek.Könnyen megkereshető és megnézhető.De,mindig utolsónak rögzíti.Ezért felfelé szoktam görgetni,mert pl. a zenéket egy helyre szoktam,stb.Amúgy Chróm va telepítve és az fut.Egy darabig megy felfelé,de az oldal felső részén letilt.Tovább nem tudom vinni.
2023. márc. 7. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!