Mi baja lehet a laptopomnak?
Legközelebb kérd meg az unokahúgod hogy ne baseball ütővel csapja le a géped mert tönkremehet.
Illetve a fedél lehajtáskori altatást is célszerű tiltani.
#4:
Ez nem valószínű. Sajnos nem derült ki a kérdésből, hogy honnan van a laptop vásárolva, és hogy ki rakta rá azt a windowst.
Ugyanis én kárpátalján élek, és egy Ukrán boltból vásároltam magamnak laptopot, amin természetesen gyárilag rajta volt a Windows 10 Pro, de Ukránul. Mivel nem volt kedvem cseszekedni az újratelepítéssel, hanem helyette letöröltem a reklámszoftvereket, és letöltöttem a Magyar nyelvi csomagot. A rendszerem Magyar lett, azonban a bejelentkezés előtti dolgok (Beleértve azt is, amit a windows update írt "Munka" közben) továbbra is Ukránul jelentek meg. Azóta persze raktam rá egy rendes Magyar Windowst, de azért mondom, hogy azért, hogy értsd, hogy mit akar a gép, rakj rá Magyar nyelvű windowst, lehetőleg azt a kiadást, ami most is van rajta, és amint netre kapcsolódik, azonnal aktiválódik, és ugyan úgy legális marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!