Az ilyen tanár normális? programozás
Sziasztok, egyetemen, mérnökin tanulok programozást, és kapunk órán feladatot, pl adott adathalmazt jelenitsd meg grafikonon stb.
és nem használhatsz internetet a keresésre, honnan kéne fejből ilyeneket tudni, hogy pl egy grafikont, hogy kell elkészíteni,milyen megoldások vannak rá?
és akkor ezért szóltam, hogy ilyen nincs, és mondta menjek TO-ra és adjam le a tárgyat és menjek át más oktatóhoz.
HOL NÉZZÉL UTÁNA WAZZE HA ÓRÁN VAGY?!!!
Most akkor órai feladatról van szó, vagy beadandóról, nem igaz?!!! >(
>(
Valami itt nem stimmel nekem a történetben. Vagy tényleg nagyon hülyére vesz titeket a tanár... De ha így van, ilyen nyámnyila magatartással meg is érdemlitek!!! >(
Bezzeg máskor a végtelenségig magabiztos, törtető, arcoskodó IT-s/mérnökinfós/proginfós egyetemistákkal találkozok. A te osztályod meg tele nyámnyila akaratgyenge incelekkel!!!
Próbálom elképzelni az órát : Az első három percben a tanár levetít 5 diát a for ciklusokról, majd a 6-dik dián ott a feladat. Beszél róla pár szót, majd leül a számítógépéhez és maszekol vagy facebook-ozik. Tojik bele az egész órába, az egész oktatásba.
Ti pedig zavartan megnyitjátok az IDE-t, felnéztek a diára, utána le a monitorra, majd ismét a diára... zavarodott arckifejezések mindenhol... majd elkezdtek valami egymásba ágyazott for ciklusokat írni, vártok egy ideig, backspace-el egyenként kitörlitek, megint elkezdtek írni valamit...
És ez így megy addig, amíg a jobb alsó sarokban a Windows XP tálcáján nem látjátok, hogy már vége az órának. Sűrűn egymásra nézegettek zavartan, végül valaki félve fogja magát, feláll, fogja a cuccait... ezt látva a többiek is kikapcsolják a gépeiket és felállnak; KÖZBEN a tanár fel sem néz, facebook-ozik tovább... Az ajtó felé fordulva az első ember elköszön a tanártól, utána sorban mindenki más is... Na ekkor a tanár reagál valamit, néha visszaszól hogy "Viszontlátásra" de továbbra is a monitort nézi; És így mentek tovább a következő órára, másfél órát OLTÁRI KÍNOS módon elcseszve az életetekből.
Szánalom az egész. De Ti úgysem érzitek át, hogy mennyire kínos az egész szituáció. Ez a tanár simán palira vesz titeket.
VAGY : Az egész történet részben/egészben kamu.
TO-n pedig nem új tanárt kellett volna kérni, hanem... amúgy o.O Hoppá : ilyet mégis melyik egyetemen lehet?! O.o Mi az, hogy lehet új tanárt kérni?! Honnét?! MILYEN EGYETEM EZ???!!!
Milyen egyetem ez? Csak hogy aki gondolkozik rajta a jövőben pár hellyel lejjebb csúsztassa a listán..
#39 persze, nyilván a diák felelőssége a tanárnak megmagyarázni hogy hogy tanítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!