Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az ilyen tanár normális?...

Az ilyen tanár normális? programozás

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyetemen, mérnökin tanulok programozást, és kapunk órán feladatot, pl adott adathalmazt jelenitsd meg grafikonon stb.

és nem használhatsz internetet a keresésre, honnan kéne fejből ilyeneket tudni, hogy pl egy grafikont, hogy kell elkészíteni,milyen megoldások vannak rá?

és akkor ezért szóltam, hogy ilyen nincs, és mondta menjek TO-ra és adjam le a tárgyat és menjek át más oktatóhoz.

2023. szept. 15. 11:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
68%

HOL NÉZZÉL UTÁNA WAZZE HA ÓRÁN VAGY?!!!

Most akkor órai feladatról van szó, vagy beadandóról, nem igaz?!!! >(

>(

Valami itt nem stimmel nekem a történetben. Vagy tényleg nagyon hülyére vesz titeket a tanár... De ha így van, ilyen nyámnyila magatartással meg is érdemlitek!!! >(

Bezzeg máskor a végtelenségig magabiztos, törtető, arcoskodó IT-s/mérnökinfós/proginfós egyetemistákkal találkozok. A te osztályod meg tele nyámnyila akaratgyenge incelekkel!!!

Próbálom elképzelni az órát : Az első három percben a tanár levetít 5 diát a for ciklusokról, majd a 6-dik dián ott a feladat. Beszél róla pár szót, majd leül a számítógépéhez és maszekol vagy facebook-ozik. Tojik bele az egész órába, az egész oktatásba.

Ti pedig zavartan megnyitjátok az IDE-t, felnéztek a diára, utána le a monitorra, majd ismét a diára... zavarodott arckifejezések mindenhol... majd elkezdtek valami egymásba ágyazott for ciklusokat írni, vártok egy ideig, backspace-el egyenként kitörlitek, megint elkezdtek írni valamit...

És ez így megy addig, amíg a jobb alsó sarokban a Windows XP tálcáján nem látjátok, hogy már vége az órának. Sűrűn egymásra nézegettek zavartan, végül valaki félve fogja magát, feláll, fogja a cuccait... ezt látva a többiek is kikapcsolják a gépeiket és felállnak; KÖZBEN a tanár fel sem néz, facebook-ozik tovább... Az ajtó felé fordulva az első ember elköszön a tanártól, utána sorban mindenki más is... Na ekkor a tanár reagál valamit, néha visszaszól hogy "Viszontlátásra" de továbbra is a monitort nézi; És így mentek tovább a következő órára, másfél órát OLTÁRI KÍNOS módon elcseszve az életetekből.

Szánalom az egész. De Ti úgysem érzitek át, hogy mennyire kínos az egész szituáció. Ez a tanár simán palira vesz titeket.

VAGY : Az egész történet részben/egészben kamu.

TO-n pedig nem új tanárt kellett volna kérni, hanem... amúgy o.O Hoppá : ilyet mégis melyik egyetemen lehet?! O.o Mi az, hogy lehet új tanárt kérni?! Honnét?! MILYEN EGYETEM EZ???!!!

2023. szept. 15. 20:18
 42/43 anonim ***** válasza:

Milyen egyetem ez? Csak hogy aki gondolkozik rajta a jövőben pár hellyel lejjebb csúsztassa a listán..

#39 persze, nyilván a diák felelőssége a tanárnak megmagyarázni hogy hogy tanítson.

2023. szept. 16. 01:23
 43/43 anonim ***** válasza:
#43 Tényleg kissé kamu szaga van a sztorinak. Viszont, ha jól értettem csak a kérdező kérte át magát egy másik oktatóhoz, ezt azért időnként szokták engedni. Persze nem azzal az indokkal, hogy hülye a tanár, hanem valami hihetőt bedob: rendszeres elfoglaltság...stb.
2023. szept. 16. 05:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!