ChatGPT post java programból?
Java ból postolok az openai felé a " [link] url-ére. max_tokens = 500 ,temperature = 1.0 , model = text-davinci-003.
Azonos kérdésre az ingyenes web -es chatgpt teljesen más választ ad. Teljesen más minőségre. Tele van hibákkal a válasz míg a chatgpt oldalán tök jó választ dob visza. Milyen beállításokkal kaphatok azonos minőségű válaszokat? Elvileg a chatgpt is ezt a nyelvi modelt használja.
Na látod, ez a nem húsz forintos kérdés!
Nekem is időbe, energiába telt, mire rájöttem, hogyan lehet értékes, használható információkat kinyerni belőle, ahogy az is, hogy lehet requestenként néhány tíz sornál több kódot generáltatni vele.
Ez az, ami pénzt ér.
top_p=1.0,
frequency_penalty=0.0,
presence_penalty=0.0,
Ezekkel a paraméterekkel javult a válaszok minősége. Sajnos nem találok olyan leírást ami megmutatná,hogy pontosan melyik paramétereket használja a webes verzió. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A minap egy érdekes feladatod oldottam meg ChatGPT segítségével: gépi látás implementálása GCP Cloud runban futó szerverren és az eredmény használata egy Flutter appba. Na már most ezt így sikerült kb fél óra alatt abszolválni, míg magamról ez valószínűleg órák, de lehet hogy napok lettek volna, mert egyik lépésben sem vagyok kifejezetten biztos.
Ehhez kellett a sok évi tapasztalatom, amivel le tudtam írni neki a feladatot, részekre tudtam bontani, majd a kapott kódot az AI-jal páros programozásban javítani.
Ez olyan mint a Photoshop. Bárki meg tudja nyitni, minden funkció elérhető, de tudni kell használni.
A ChatGPT is ilyen, akkor lesz jó pajtás, ha fel tudod használni és tudsz vele beszélgetni. Ehhez pedig kell a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!