Java Gradle projectben hol találhatóak a depencendy jar/zip-ek?
Figyelt kérdés
Egy konfigurációs fájlnak a megírásához van szükséges a külső dependency jar/zip fájlokra, amit a program és a tesztek használnak.
A neten eddig mindenhol azt láttam, hogy build-be generál a gradle (gradle projectről van szó) egy "lib" vagy "libs" fájlt, amibe bele rakja ezeket, de nálam ilyet nem csinál. Biztons vagyok benne, hogy a gradle-nek külön meg lehet adni, hogy generáljon ilyet, de számomra most az a fontos, hogy jelenlegi formában hol találhatóak ezek.
File exporerben és projectben is kerestem, de sehol sincs "lib" vagy "libs" fájl.
A builden belül csak classes, generated, resources és tmp van, de egyikben sem találtam azt amit keresek.
Bárkinek van bármi ötlete?
2023. febr. 13. 10:17
1/2 anonim válasza:
Az Gradle projectben a dependecy jar/zip fájlokat a ~/.gradle/caches/modules-2/files-2.1/ könyvtárban találhatóak. A könyvtárban mappák találhatóak, amiknek a neve a dependency neve, verziója, és az alkalmazás ami használja. A jar/zip fájlokat a mappa belsejében találod.
2/2 anonim válasza:
A build-be generál a gradle (gradle projectről van szó) egy "lib" vagy "libs" fájlt, amibe bele rakja ezeket. Esetleg ott nézted a keresett objektumokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!