Voltatok már programozói tanfolyamon és utána tudtatok munkát keresni vele? Ha igen milyen fizetéssel?
Igen. Én már négy tanfolyamon voltam és mindig tudtam utána munkát keresni vele. Szóval ez nagyon megy.
Csak a munka találást kell még egy kicsit gyakorolnom és jó lesz ez.
Frontendes projektmunka mi számít normálisnak? Egyszerűbb játék vagy a legegyszerűbb appok amikből nagyon sok van mindenhol? React app felhasználókkal backend szerver minden?
Vagy ahol lehet pl az objektumorientáltságot mutatni?
Vagy inkább a design?
Olyan sok egyszerű projektet lehet csinálni, nem létezik hogy azokat elfogadják.
Másfél év elteltével ugyanaz a programozói tanfolyam közel kétszer annyiba kerül ugyanott. Többünket nem tudtak a tanult programfejlesztői környezetet igénylő állásban elhelyezni, olyan piacon, ami a járvány után teli volt állásajánlatokkal. A tanfolyam kezdetekor más bérre adtak garanciát, ami miatt sokan vállaltunk pl. közvetítést a tanfolyam mellé. Szakmai oktatók nem voltak, saját maguk képeznek olyanokat, akik leadják az anyagot, mérnöki háttér nélkül. Rengeteg házifeladat önálló munkát igényel, egy oktató a csoportra nem tudott mindenkit körbeugrálni. IVSZ auditolja, nem kis nevek.
Javából 15 Euro környékén lehet tananyagot venni, videókurzusnak ott van Chad Darby műve, szakkönyvből a Packt Publishing akciózik időnként (jelenleg havonta $13 a hozzáférés). Lefedi azt, amit a tanfolyam végén be kell tudni mutatni a résztvevőknek. Szóbeli tesztkérdésekre vannak az Oracle Certification könyvek, Clean Code. Framework ismeretnek a beadandó, ha eljutsz odáig. Nagyságrenddel többért lehet elvégezni egy tanfolyamot magyar nyelven. Ha előtte nem csináltad, nem egy tanteremben tanulsz meg hónapok alatt tesztelhető programot megtervezni, ami miatt szükség lenne a hiányolt szakemberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!