Milyen stratégia vált be jó IT munka keresésére nálad?
Nálam ajánlások alapján / fb csoportok, illetve a személyes jelenlét vált be. De kinek mi?
Linked-int nem nagyon használom.
Álláskereső oldalakat még kevésbé.
Általában megkeresnek fbon pl, hogy ide vagy oda kéne ember és lehetne jönni. És ezek általában nem is rossz munkák.
De ezt kérdezem, hogy általában kinek mi vált be?
"Van 5-6 cég ahol dolgoztam. Tudod nálam nem az a nagy ügy, hogy hol dolgoztam, hanem inkább az, hogy ezeknél a cégeknél miket raktunk össze."
Én ezt röviden, vázlatpontszerűen leírnám simán egy pdf-be illetve hogy melyik cégnél milyen stacket használtam. Azért ha ennyi tapasztalatod van kétlem hogy szórakozni kellene github vagy linkedin profillal, az inkább pályakezdők esetén előnyös hogy ne csak egy üres papírt adjon be önéletrajznak hanem a leendő munkáltató meg tudja nézni hogy ez tényleg írt már életében kódot.
Ekkora tapasztalattal viszont szerintem rá sem néznének a github profilodra, linkedinről pedig kapnád hetente többször az össze-vissza sablonszerű ajánlatokat, szóval én túl sok energiát nem pazarolnék linkedin profil elkészítésére sem. Engem meglepne ha beadnád a jelentkezésedet valahová ahol van nyitott pozi és nem keltenéd fel az érdeklődésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!