Az ilyen helyzeteket hogyan lehet kivédeni?
Épp most lett volna vizsgám.
Nagy nyugodtan ülök, mivel a beadandó kész, egy kettes simán van.
Erre a tetves Xampp nem volt hajlandó futtatni az mySQL-t, így egész egyszerűen nem tudtam bemutatni.
Természetesen elkezdtem leszedni a Wampp-ot, de mire lejött, már vége volt a vizsgának (50k-val jött).
Most ugye ez futtatja amit kell, de mi van, ha megint beszopom.
Tegnap minden rendben volt, hozzá se nyúltam azóta a gépekhez.
Mit tudtok tanácsolni?
Regisztrálsz valami ingyenes tárhelyet és oda is feltöltöd a dolgokat. 4g modul/telefon segítségével net nélkül sem maradsz.
Legyen a gépeden többféle szerver. XAMPP, WampServer, Laragon stb.
Pendrive-on is legyen nálad az anyag. UwAmp szerver működik telepítés nélkül is.
Extra biztonság kedvéért akár pendrive-ról indítható linux is lehet nálad, ha a gépeden lévő rendszer behalna.
VM ben szoktam csinálni és nem zavar be más vagy ha mégis akkor visszaállok egy korábbi mentésről.
Van egy alap imagem is amivel 5-10 perc alatt kész egy új gép minden szükséges programmal.
Kössz mindenkinek a választ.
A tanár halál rendes volt, beugrott vizsgán kívül.
Hármas lett egyébként 😁
Előtte kipróbálni, ugyanabban a munkamenetben, kikapcsolás és újraindítás nélkül.
Ha pedig legközelebb gyorsan kell egy bekonfigurált WAMP stack lassú kapcsolat mellett, akkor az UniformServer gyorsan letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!