Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Más is gyűlöli már emiatt a...

Más is gyűlöli már emiatt a programozást?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom, hogy semmi sem tud elsőre normálisan működni, állandóan valami hülyeséget kell javítgatni, amire órák mennek el. Annyira idegesítő. Most is csinálok egy React animációt egy külső library segítségével, de órák óta szopom vele a f*szt. Az animálni akart komponenst kell betenni egy library által biztosított komponensbe, és majd a library komponense kapja meg az animációt. Igen ám, de a generált domban az animációnak a komponense egy 0 magas div, és emiatt az olyan animációk, mint a háttércsere nem működik, mert nem is látszik. Agyfasz. De ezer ilyen példát tudnék mondani, amikor egyszerűen nem tudok haladni és csak idegesítem magam agyvérzésig.
2023. jan. 7. 15:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Hát ezt majdnem megkönnyeztem...
2023. jan. 7. 15:21
 2/18 Szirty ***** válasza:
97%
Ki mondta hogy a programozás könnyű szakma?
2023. jan. 7. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Akkor nem neked való.

Nem kell mindenkinek programozónak lenni.

2023. jan. 7. 15:42
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem könnyű, nyilván. Közbe sikerült megoldanom egyébként. De nagyon frusztráló tud lenni akkor is, hogy semmi sem tud elsőre sikerülni, mert folyton ilyen nem várt hibák javítgatásával megy el az idő. Vannak olyan keretrendszerek, vagy nyelvek, amikkel álom dolgozni kb, azokat nagyon élvezem, de az ilyenek kiakasztanak.
2023. jan. 7. 15:45
 5/18 Szirty ***** válasza:
100%
Ez ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Néha sok a favágás. Sajna ezzel jár.
2023. jan. 7. 15:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez ilyen.

Ez akkor rosszabb, amikor határidők is vannak és olyanok nyaggatnak, hogy mikor lesz kész, akiknek ötletük sincs mit csinálsz.

A cégen belül meg nem nagyon tudsz segítséget kérni, mert senki sem érti igazán az adott doglot vagy maximum csak annyira mint te, meg persze nekik is vannak felelősségeik.

2023. jan. 7. 16:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én is kb. így élem meg, ahogy te. De van egy ismerősöm, akinek nem szoktak ilyen hülyeségekre órái elmenni (extém okos a srác). Szóval szerintem egyszerűen mi vagyunk bénák. Ez van. Én mindig megpóbálok minél kisebb lépésekben haladni, legalább valami ici-pici működő dolog jöjjön ki gyorsan. Az egyik egyetemi háziban képernyőn mászó kukacokat kellett programozni, odáig volt a legnehezebb,hogy kirajzoljak egy zöld háromszöget a képernyőre. Onnantól ment simán.
2023. jan. 7. 16:03
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
Én a b*zi programozáson buktam ki.
2023. jan. 7. 16:04
 9/18 Szirty ***** válasza:
77%

"De van egy ismerősöm, akinek nem szoktak ilyen hülyeségekre órái elmenni (extém okos a srác)."

Ott szokott lenni a gond hogy ha a "probléma" nem kompatibilis a szükséges (elvárt) megoldásokkal, akkor hiába vagy okos.

2023. jan. 7. 16:08
 10/18 anonim ***** válasza:

De ígérd meg, hogy nem fogod szétverni a billentyűzettel a monitorod!

Kérdező, ilyet nem szabad!

2023. jan. 7. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!