Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen otthoni munkaállomásod...

Milyen otthoni munkaállomásod van? Mit fejlesztesz rajta? Hardver csak akkor érdekel, ha viszonylag gyenge.

Figyelt kérdés
Pl. monitor, billentyűzet típusa, kiosztása, stb. Nem kell gyártó, pontos típus, csak adatok, ami érdekes lehet. Ha sima hétköznapi, akkor mindegy.
2022. dec. 30. 11:30
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár úgy látom, a kérdés teljes szövegét, és a kommentjeimet nem mindenkinek sikerült elolvasnia/értelmeznie.
2022. dec. 31. 07:00
 22/29 Alex Fly ***** válasza:
Jó. Egy HP EliteBook 2530p el~g gyenge?
2022. dec. 31. 10:29
 23/29 A kérdező kommentje:
Igen, bár ez az információ csak akkor ér valamit, ha tudjuk, hogy mire használják. Utólag leszűkíteném a kört a kizárólagosan használt gyenge gépekre, mert ha ott figyel mellette egy másik mondjuk Ryzen Threadripperrel, és 64GB RAM-mal, szintén nem ér semmit a kérdés szempontjából.
2022. dec. 31. 11:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Mielőtt mindenkit pofán rugdosnál, a helytelen válaszadás okán, hadd kérdezzem meg, nem lenne egyszerűbb, ha benyögnéd, hogy te mi a faszt akarsz ezekkel az infókkal.
2022. dec. 31. 12:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Válaszolnék egy kulturált kérdésre b*meg, ez pont nem olyan volt. Szerintem pontosan megfogalmaztam, mit akarok tudni, csak páran elfelejtették tovább olvasni a kérdést, előfordul... Nem lesz több komment, boldog új évet! Kösz még egyszer a válaszokat.
2022. dec. 31. 13:10
 26/29 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a "sima hétköznapi" mást jelent neked és megint mást nekem.

Ennyit a pontosságról.

2022. dec. 31. 13:34
 27/29 anonim ***** válasza:

A privát gépemet ritkán használom, mert főleg a céges laptopon fejlesztek.

De egyébként a privát gépem egy HP EliteDesk 800 G3 mini PC, 32GB RAM, 1TB + 128GB SSD, i7700 processzor, de sajnos csak Intel 630-as alaplapi videokártya (ez a legnagyobb gyengesége). Beépített WiFi és Bluetooth.

Data science-szel foglalkozom, ehhez ez a gép értelemszerűen gyenge, de EDA-re, API fejlesztésre ez is jó. Ezért is van 32GB DDR4 RAM a gépben.

Egyébként Python, R, Rust és TypeScript nyelven szoktam programozni. Vscode és RStudiot használok.

2022. dec. 31. 13:53
 28/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj már, .NET backend.

#3 voltam.

2022. dec. 31. 19:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem itt abból indult a legtöbb probléma hogy a kérdező úgy gondolja mindenki aki programozó az az otthoni gépét is arra használja és amiatt vette meg. Így sokan nem fognak írni ilyet mert nem mindenkinek van kedve programozni miután 8 órát már programozott. (pl nekem se esett le elsőre hogy "otthoni munkaállomás" mert én játszok a gépen a laptopom munkahekyről meg nem itthoni csak hazahozom) De amm munkára laptopom van meg se néztem milyen intel hp C# fejlesztés adatbázisok de majdnem mondanám hogy a laptopot csak terminálnak használom

A gépem meg csili vili 600 ezer volt de nem a 2Ds szabadidős játékfejlesztésem miatt vettem ennyiért

2023. jan. 5. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!