Milyen otthoni munkaállomásod van? Mit fejlesztesz rajta? Hardver csak akkor érdekel, ha viszonylag gyenge.
Az a gond, hogy a "sima hétköznapi" mást jelent neked és megint mást nekem.
Ennyit a pontosságról.
A privát gépemet ritkán használom, mert főleg a céges laptopon fejlesztek.
De egyébként a privát gépem egy HP EliteDesk 800 G3 mini PC, 32GB RAM, 1TB + 128GB SSD, i7700 processzor, de sajnos csak Intel 630-as alaplapi videokártya (ez a legnagyobb gyengesége). Beépített WiFi és Bluetooth.
Data science-szel foglalkozom, ehhez ez a gép értelemszerűen gyenge, de EDA-re, API fejlesztésre ez is jó. Ezért is van 32GB DDR4 RAM a gépben.
Egyébként Python, R, Rust és TypeScript nyelven szoktam programozni. Vscode és RStudiot használok.
Ne haragudj már, .NET backend.
#3 voltam.
Szerintem itt abból indult a legtöbb probléma hogy a kérdező úgy gondolja mindenki aki programozó az az otthoni gépét is arra használja és amiatt vette meg. Így sokan nem fognak írni ilyet mert nem mindenkinek van kedve programozni miután 8 órát már programozott. (pl nekem se esett le elsőre hogy "otthoni munkaállomás" mert én játszok a gépen a laptopom munkahekyről meg nem itthoni csak hazahozom) De amm munkára laptopom van meg se néztem milyen intel hp C# fejlesztés adatbázisok de majdnem mondanám hogy a laptopot csak terminálnak használom
A gépem meg csili vili 600 ezer volt de nem a 2Ds szabadidős játékfejlesztésem miatt vettem ennyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!