#17 Nem arra céloztam, hogy nincs probléma azzal, ha egy Hello World szintű program 500MB-ot foglal el, csak *a legtöbb esetben* szerintem ez a pár byte már nem számít, amikor milliárd byte-ok vannak a gyengébb gépekben is. Feltételezem, amúgy sem százezer változót kell tárolni. Iskolában persze lehet mondani, hogy a byte a leggazdaságosabb erre a célra, ha nem 8 bites gépről beszélünk.
2022. dec. 30. 13:55
22/59 anonim válasza:
Már réges-régen nem az IGAZÁN optimális, erőforrás takarékos működésen van a hangsúly a programozói feladatok 99,99%-ában, hanem azon, hogy jól karbantartható legyen a kód és egységes. Főleg úgy nevetséges ezen rugózni, hogy ma kb. minden modern nyelv vagy technológia rohadtul erőforráspazarló.
Persze vannak olyan nyilvánvaló dolgok, amiket kerülni kell, de most az, hogy van a szoftverben 13 változó, ami int helyett lehetne byte, az kb. tök mindegy.
2022. dec. 30. 14:08
23/59 anonim válasza:
"Hol van itt szó C sharpról, mint előfeltételről?"
A kulcsszavak kozott, te feleszu.
2022. dec. 30. 14:18
24/59 anonim válasza:
Uccsó kettő! Miért éppen ide kell nektek behányni a hülyeségeiteket?
2022. dec. 30. 14:19
25/59 anonim válasza:
"Persze vannak olyan nyilvánvaló dolgok, amiket kerülni kell, de most az, hogy van a szoftverben 13 változó, ami int helyett lehetne byte, az kb. tök mindegy."
Ja, tök mindegy. Nálatok, falu végén, a kurta kocsmában.
2022. dec. 30. 14:26
26/59 anonim válasza:
21,22, hú de gáz ez, gyerekek.
2022. dec. 30. 14:30
27/59 anonim válasza:
Az a gond, hogy akik most kritizálnak, semmilyen indokot nem hoznak fel. Szerintem ez csak látszólag pazarlás, nem olyan, mintha vásárlásnál minden zsömléhez vagy almához külön zacskót használnánk.
2022. dec. 30. 14:46
28/59 anonim válasza:
Tudod, birge, ha oktatásban is részesültél volna, akkor nem kárognál, hanem hallgatnál. Igaz, akkor nem is állítottál volna akkora nagy ökörséget. Amúgy meg, aki itt kritizált, az éppen te vagy. 16-odik hsz. Nagy arccal belepofáztál olyasmibe, amihez neked valójában semmi közöd nincs.
2022. dec. 30. 14:51
29/59 anonim válasza:
Tudod öcsi, én inkább a helyedben húznám meg magam, mert most sem sikerült semmi értelmeset kinyögni.
2022. dec. 30. 14:54
30/59 anonim válasza:
Komolyan olyan ez a kategória, mint valami gyermekmegőrző :D Az összes frusztrált, érvekkel nem operáló, nulla százalékos nyomorult ide jár? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!