IMDB-n nincs fent, hogy egy film hány éves kortól ajánlott?
Figyelt kérdés
Ennél keresem, de sehol nem találom az oldalán, azt hittem IMDB-n minden adat fent van a filemkről lényegében, de ezt az alapvetőt se találom-
2022. júl. 4. 18:29
1/8 anonim válasza:
Fenn van.
Ott szerepel, hogy G besorolású. Az azt jelenti hogy 6+
2/8 anonim válasza:
Hogyha nem hinnél az "alapértelmezettnek", a szülői útmutatónál megnézheted, hogy a különböző országokban milyen besorolással vetítették a bizonyos filmet: [link]
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, de nem lenne egyszerűbb odaírni, hogy 6+ ? Szerintem elég kevesen tudják, hogy a G mit jelent.
2022. júl. 4. 19:25
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
"Szerintem elég kevesen tudják, hogy a G mit jelent."
Szerinted. Mivel USA-ban (és még sok orszagban) ezt használják, az ottaniak pontosan tudják mit értenek alatta. Az csak egy dolog, hogy Magyarországon nem ezt a rendszert hasznják. Az imdb nem magyar weboldal.
8/8 anonim válasza:
#4, már írták, hogy nem 6+, hanem "0+".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!