Üdv! Segítséget kérnék pyton programozásban A program számítsa ki a szám abszolút értékét, és írja ki az eredményeket a konzolra! A számításhoz a math.fabs használd! Hogyan kell megoldni?
Én írtam a 4-es választ. Soha nem tanultam Pythont.
Googleből szedtem össze. Ki is probáltam egy online python compileren. Működött..
" dehát a szokásos negatív magyar hozzáállás ismét megnyilvánult "
Ez így van. A magyar egy köcsög nép. Pokolfajzatok, irigy fasz-szopók, sunyi büdös birkák. Ilyen a többség.
Kérdező ez nem negatív hozzáállás hanem tény.
Ha meg akarsz tanulni programozni akkor meg kell tudnod magadtól megkeresni a választ, ha megmondja neked más, akkor te mit tanulsz abból?
Konkrétan beírtam googlebe hogy math.fabs és az első eredmény megadja a kérdésedre a választ.
Ennél egyszerűbb programozással kapcsolatos keresés nincsen.
Ezt nagyon fontos hogy megtanuld, mert ha ez nincs meg, hiába az éjszakai suli, csak idő és pénzkidobás lesz.
" dehát a szokásos negatív magyar hozzáállás ismét megnyilvánult 1 kivétellel. Nem hiába vagyunk az egyik legdepresszív ország. "
-a meglátásaim szerint rajtad kívül nincs más akinek negatív a hozzáállása, épp te nem fogadod el az építő jellegű kritikát és fel sem merül benned, hogy esetleg ha 10-ből 10-en kritikát fogalmaztak meg a kérdéssel kapcsolatban akkor elképzelhető, hogy van valami valóságalapja...
-De nagyon szerencsés helyzetben vagy, ugyanis legközelebb felteheted külföldi oldalon külföldi embereknek a kérdésedet. Biztosan fel sem merül bennük kritikát megfogalmazni, főleg ha a kérdésre a google segítségével 2 másodpercen belül meg lehet találni a helyes választ (mint jelen esetben).
Miért ilyen nehéz feladatokkal kezded a programozást? Először tanuld meg helyesen leírni a programozási nyelv nevét mert a tegnapi kérdésedben sem sikerült:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
Nem "Pyton" hanem "Piton". Gyakorold szépen, vegyél elő egy fehér papírlapot és ameddig nem sikerül 10-szer helyesen leírni addig ne csinálj ilyen rakétatudomány nehézségű feladatokat, hogy abszolút értékét iratod ki egy számnak
" dehát a szokásos negatív magyar hozzáállás ismét megnyilvánult 1 kivétellel. Nem hiába vagyunk az egyik legdepresszív ország. "
Tipikus magyarozni, tipikus suttyó szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!