Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik programozási nyelvet...

Melyik programozási nyelvet ajánlanátok egy abszolút kezdőnek?

Figyelt kérdés

Hobbiból vágnék bele a tanulásba, mivel itt a nyári szünet, dolgozni nem dolgozom, és zavar, hogy semmi értelmeset nem kezdtem az időmmel (persze, örülök, hogy pihenhetek, azonban már kezd unalmassá válni, hogy napjaim java részét olvasással, játékokkal, sorozatnézéssel töltöm).

Valamint az is zavar, hogy hiába születtem Z generációsnak, vajmi keveset konyítok az informatikához, ezen is szeretnék változtatni.

17/L

2020. aug. 2. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Python.
2020. aug. 2. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Python.
2020. aug. 2. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Annyi ilyen kérdés van. Minek újra és újra feltenni? Másrészt mi köze ahhoz, hogy 17 éves vagy és lány? Ezt minek a kérdéshez írni? Nem releváns. Avagy csak azért írtad, hátha "kedvesebb" választ kapsz?
2020. aug. 2. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
"Ne nyelvet tanulj meg, hanem programozni", "Pascal", "C", "volt már ilyen kérdés", "C++" kommentek is coming.
2020. aug. 2. 13:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)

#3, szimplán csak megszokásból írtam kort/nemet, ne láss bele többet a kelleténél. :D A kérdés kiírása előtt meg valóban meg kellett volna néznem, hogy kiakadna-e a vótmá' méter, ha feltenném, ez valóban az én bűnöm, de visszacsinálni már nem tudom.

2020. aug. 2. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem baj jelentettük és törlik. Sok sikert a tanuláshoz!
2020. aug. 2. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2020. aug. 2. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia. Ha webfejlesztéssel akarsz foglalkozni, ajánom figyelmedbe a HTML + CSS kombót. Az alapjait igen konnyu elsajatitani. Itt egy jó videó:

[link]

Amennyiben nem ezzel akaraz foglalkozni, akkor a pythont érdemes.

2020. aug. 2. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
a HTML és a CSS sem programozási nyelv, úgyhogy a kérdezőnek ez nem jó. :).
2020. aug. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!