Melyik programozási nyelvet ajánlanátok egy abszolút kezdőnek?
Hobbiból vágnék bele a tanulásba, mivel itt a nyári szünet, dolgozni nem dolgozom, és zavar, hogy semmi értelmeset nem kezdtem az időmmel (persze, örülök, hogy pihenhetek, azonban már kezd unalmassá válni, hogy napjaim java részét olvasással, játékokkal, sorozatnézéssel töltöm).
Valamint az is zavar, hogy hiába születtem Z generációsnak, vajmi keveset konyítok az informatikához, ezen is szeretnék változtatni.
17/L
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)
#3, szimplán csak megszokásból írtam kort/nemet, ne láss bele többet a kelleténél. :D A kérdés kiírása előtt meg valóban meg kellett volna néznem, hogy kiakadna-e a vótmá' méter, ha feltenném, ez valóban az én bűnöm, de visszacsinálni már nem tudom.
Szia. Ha webfejlesztéssel akarsz foglalkozni, ajánom figyelmedbe a HTML + CSS kombót. Az alapjait igen konnyu elsajatitani. Itt egy jó videó:
Amennyiben nem ezzel akaraz foglalkozni, akkor a pythont érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!