Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki SOS ben tudna segíteni...

Valaki SOS ben tudna segíteni ebben a feladatban, C#os feladat?

Figyelt kérdés

Kérjen be egy jelszót! Ha a jelszó nem felel meg a követelményeknek, akkor kérje be újra!

-minimum 8 karakter hosszú

-az első és az utolsó karaktere megegyezik

alap szintű kódolással, mert még kezdő szinten tanuljuk.

#C# #do_while
2022. okt. 12. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Stackowerflowt kezd el hasznalni, itt gyakorin nem valaszolnak, de ha fejlodni akarsz, akkor tobb idot hagysz magadnak es megoldod, probald kis reszfeladatokra lebontani.

Tudom ez nem valasz a kerdesre de hidd el erdemes minnel elobb elsajatitani az alapveto programozasi gondolkodast azt meg csak idovel es gyakorlassal lehet.

2022. okt. 12. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Ird ki mit akarsz csinalni de csak resz problemakat es keress ra angolul a bongeszoben pl

how to get input in c# consol

How to check string length

2022. okt. 12. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Tessék:

static string JelszotBeker() => Console.ReadLine() is var jelszo && jelszo.Length >= 8 && jelszo[0] == jelszo[^1] ? jelszo : JelszotBeker();

static void Main(string[] args) { JelszotBeker(); }

2022. okt. 13. 02:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 13. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Na így kell bugos kódot írni, mint ahogy a #3-as tette... Stackoverflow, nem kis kell hozzá olyan sok próbálkozás, kb. 10000...

Jó, persze valószínűtlen, hogy normál esetben ennyiszer próbálkozna valaki. De egy enterre tenyereléssel simán el lehet érni.

Nem értem mért nem jó a sima while ciklus.

2022. okt. 13. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
ma 11:27 Valaki nagyon komoly egy komolytalan kérdésnél. Indíts egy stoppert és tenyerelj rá, kíváncsi vagyok mennyi idő múlva fog betelni a verem. (:
2022. okt. 13. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam 32 bekérés vagy egy másodperc alatt (úgy, hogy beraktam egy writeline-t is az aktuális idővel)... így 312 másodperc... valamivel több, mint 5 perc... szóval nem évekről beszélünk... igazából elég, ha valaki bepastel veletlenül egy doksit a vágólapról és már elszáll...
2022. okt. 13. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó, de a kérdező már a legelején írta, hogy alapszintű kódolás kell neki.

Mért kell expression body, rekurció, index kalap operátorral, pattern matching... szerintem a kérdező még nem is hallott ilyenekről... sőt azt is el tudom képzeni, hogy a suliban olyan ősrégi fejlesztő környezetet használnak, ahol nincs is megfelelő verziójú C# fordító...

2022. okt. 13. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Itt van ugyanaz amit te írtál alap dolgokkal és rekurzió nélkül:

static void Main(string[] args)

{

string jelszo;

do

{

jelszo = Console.ReadLine();

} while (jelszo.Length < 8 || jelszo[0] != jelszo[jelszo.Length - 1]);

}

2022. okt. 13. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk valami miírást még bele lehetne rakni, hogy kérem adja meg a jelszót.. meg hogy nem megfelelő, stb...
2022. okt. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!