Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudna segíteni valaki egy...

Tudna segíteni valaki egy programozási feladatban, középiskolás szinten? Többi lent

Figyelt kérdés
Olyan jószívű, segítőkész embert keresek(lehetőleg olyant, aki most is tanul, vagy nemrég végzett), aki segítene nekem megoldani 2-3 feladatot középiskolás szinten, esetleg el tudná magyarázni a függvények használatát C++-ban. Ha akad ilyen, kérem írjon privátban, nagy szükségem van a segítségre. Nagyon hálás lennék érte, és előre is köszönöm szépen a segítséget!

2021. márc. 22. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki ide a kérdésed, nem fognak az emberek plusz köröket futni azért, hogy ingyen segíthessenek.
2021. márc. 22. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Referenciának nyiss meg egy másik kérdést gyakorikerdesek.hu-n, és látni fogod, hogy nem azt szokás kiabálni, hogy "Segítség! Segítség!", hanem kiírod a kérdést/problémát, és jönnek rá a válaszok.
2021. márc. 22. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Keress ilyen kulcsszavakra: C++ jegyzet, C++ függvények, C++ functions stb.

2021. márc. 22. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem írhatsz.

Igaz, hogy már majdnem 20 éve tanultam, de talán az, hogy egy amatőr fejlesztőcsapatban aktívan tevékenykedek, talán ér annyit, mint egy tanulói státusz. ;)

2021. márc. 22. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Engedelmeddel itt válaszolnék.

Nem leszek álszent, szerintem alig van ember, aki kisebb-nagyobb mértékben ne nyúlt volna szabálytalan eszközökhöz élete során, azonban az ehhez való asszisztálást több okból is meg kell tagadnom.

Egyrészt mert ez igazságtalan lenne másokkal szemben. Ha most az, akinek lövése nincs a dolgokról, ír egy négyest, vagy akár egy ötöst, miközben az, aki tisztességesen tanul, és tudásilag jóval magasabb szinten áll, meg kap egy rosszabb érdemjegyet, az nem lenne borzastróan igazságtalan?

Másrészt: ezzel te sem vagy előbbre. Nyilván nem gimis közismereti informatika órákról van szó, ott nem szoktak C++-t tanítani, függvényeket írni benne meg pláne nem. Tehát te - saját akaratodból - olyasvalamit tanulsz, amihez többé-kevésbé szükség van legalább alapszintű programozói tudásra. Akár szakgimi, akár OKJ, akár felsőoktatás, ha informatika szakot végzel, az semmiképp nem megoldás, hogy más írja meg helyetted a dolgozatot/vizsgát. Ráadásul egy eléggé alapvető dologról van szó, tehát nem olyan anyagrészről, amit soha az életben nem fog többé előkerülni. Persze, gondolom, erre azt mondanád, hogy "de hát majd bepótolod"... nos, aki napokkal a doga előtt is már azon munkálkodik, hogy hogyan ússza meg a tanulást (egy olyan anyagrésznél, amit egyébként 1-2 óra alatt el lehet sajátítani), az sokéves tapasztalatom alapján utólag sem fogja megtanulni.

Harmadrészt: ugye nem gondolod, hogy majd akár én, akár másvalaki otthagy csapot-papot, munkát, tanórát, stb, csak azért, hogy neked élőben súghasson? Dolgozó ember vagyok, és igaz, hogy messze nem egy rabszolgamunka, amit végzek, de előre nem lehet tudni, hogy mikor tudok egy kicsit ellógni a munkából, és mikor nem.

Én nagyon szívesen segítettem volna, de ahhoz neked is kellett volna egy minimális hajlandóságot mutatnod. Semmi konkrétumot nem írtál arról, hogy mit nem értesz, illetőleg hogy mit szeretnél megérteni. Ahelyett, hogy azt ecsetelted volna, hogy hogy akarsz csalni, leírhattad volna, hogy mit, és melyik részét nem érted a témának. Tényleg nem olyan brutális téma, hogy ne lehetne egy délután megérteni. Ha leírtad volna normálisan, hogy mit nem értesz, egész biztos, hogy érkezett volna legalább egy szájbarágós magyarázat, 5 link, amin részletesen leírják a témát, meg legalább 3 Youtube-videó, amiben el is magyarázzák példákon keresztül.

Ha pedig ennyire nem megy az informatika, és láthatóan nem is igyekezel, hogy menjen, nem lenne jobb valami oylan szakmára átnyargalni, ami joggan fekszik neked, és amit hajlandó is vagy tanulni? Csak emrt ez így nettó időpocsékolás. Lesz majd egy szakmád (ha lesz... mert a szakvizsgán nem fognak ám mások segíteni), ami mögött nem lesz valós tudás, ergo elhelyezkedni nem fogsz tudni vele.

2021. márc. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!