18 éves középiskolás vagyok, programozói állást keresek. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egyedül tanulok itthon c++-ban programozni, de bármelyik programnyelvet hajlandó vagyok tanulni. Motivált vagyok és programozói pályára készülök. Szükségem lenne egy olyan állásra, ahol suli mellett tudnék másnak segíteni/dolgozni. Szeretnék tapasztalatot, tudást szerezni. Szorgalmas vagyok és könnyen tanulok, angolt középfokon beszélem.2019. aug. 21. 14:54
3/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam esetleg segíthetnék egy programozónak, ezzel megkönnyítve a munkáját.
2019. aug. 21. 16:03
4/14 anonim válasza:
Értettük mire gondoltál erre írtuk, hogy felejtős, mert nem tudsz neki segíteni.
5/14 anonim válasza:
Menj egyetemre/főiskolára és mellette diákmunkában tudsz dolgozni. Pénzt és tapasztalatot is szerezhetsz.
6/14 anonim válasza:
A baj az, hogy még olyan kevés a tudásod, hogy több idő lenne elmagyarázni a feladatot, mint egyedül megcsinálni.
7/14 A kérdező kommentje:
Értem, de hogyha egyetemre megyek és felvesznek gyakornoknak mondjuk 3.-4. félévtől én ugyanúgy "nem fogok tudni programozni". Mert az egyetem nem tanít meg rá, pláne 1 év után. Tehát ezért nem értem hogyha valakit ez érdekel és képes rengeteg energiát belefektetni, akkor miért nem dolgozhat másnak kisebb projektekben, hogy tapasztalatot szerezhessen? Ha elvégzek egy online course-t akkor már nem utasítanának el?
2019. aug. 24. 00:38
8/14 anonim válasza:
Honnan jött az a tévhit, hogy az egyetem nem tanít meg programozni?
9/14 anonim válasza:
Egy egyetemista kezdőt sokkal hamarabb felvesznek gyakornoknak, mint egy csak érettségizett embert.
10/14 anonim válasza:
Ha van olyan tudásod, hogy érdemes foglalkozni veled, akkor ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!